Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yamaç Efsun'u Öldürebilecek Mi?

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yamaç Efsun’u Öldürebilecek Mi?

Çukur dizisi 3. sezon bölümlerine yeni oyuncu kadrosuyla birlikte bomba gibi bir giriş yaptı. Dizi 3. sezon 3. yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yücel, Azer’den intikamını alan Yamaç, Timsah’ı da öldürerek ondan da intikamını alır. Yamaç’ın yeni hedefi Efsun’dur. Silahını çeken Yamaç Efsun’u öldürebilecek mi?

Pazartesi Dizileri 2019

Yamaç Efsun’u Öldürebilecek Mi?

Çukur 3. sezon 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Vartolu, İdris’in katiliyim diye hapiste itibar kazanan adamın bulunduğu hapishaneye nakil olur. Yamaç, kendisiyle aynı acıyı çekecek kişilerden bir tek kişi kaldığını söyleyip. Efsun’u bulup silahını çekiyor. Hipnotize yapma yeteneğine sahip olan Efsun Yamaç’ın kendisini öldürmesine engel olabilecek mi?

İşte Çukur 3. sezon 3. bölüm 2. fragmanı….

ÇUKUR 3. SEZON 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Yamaç, Baykal’ın annesinin evine gider ancak yaralanır. Yamaç, gözünü açtığında Efsun’u görür. Efsun onu içeri götürüp kendi elleriyle yarasını diker ve başında oturup masal anlatır. Vartolu ise İdris babanın katiliyim diye hapishanede itibar toplayan yalancıyı bulmak için Cumali’yi yangın çıkardı diye ispiyonlayıp o ceza evine nakil olur.

Cumali. ceza evinden kaçmak için yanma süsü verip doktor kıyafetleriyle kaçmayı başarır. Yamaç, rüyasında gördüğü kadınla karşılaşır. Ancak aynı rüyayı gören kadın onu oradan kovar. Azer, kız kardeşinin düğünü için memleketine gider. Yamaç, düğün günü oraya gidip, Azer’in kız kardeşi ve damadı rehin alıp üzerilerine bomba yerleştirir.

Azer geldiğinde ise ikisi arasında bir seçim yapmasını ister. Azer, seçimini damattan yana kullanıp kız kardeşinin ölmesine razı olmaz. Damat vurulunca, Azer’in kız kardeşi silahı göğsüne dayayıp kendisini öldürür. Bu arada Akın, mahalledeki kadınlara biblo yaptırıp içine uyuşturucu yerleştirip satar. Bunu Karaca fark eder.

Akın’ın annesi kızların konuşmaları duyup oğlunu ispiyonlayacaklarını söyler. Akın, malların yerini değiştirir ve kızların dışarı çıkmalarına izin vermez. Mahallede olan düğünde kızlar bir araya gelip Akın’ın mallarının içini boncukla doldururlar. Akın, malları teslim eder ancak mallar yerine boncuk çıkmıştır. Adamlar Akın’ın önüne geçip verdiği malların yerine çıkan boncukları gösterirler.

Çukur 3. Sezon 3. Bölüm Yeni Fragmanı Yayında! Yamaç’ın Yeni İntikam Reçetesi Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler