Ana SayfaÜnlülerDerya Çavuşoğlu'nun Bekir Aksoy Tepkisi;

İlgili Postlar

Derya Çavuşoğlu’nun Bekir Aksoy Tepkisi;

2017 senesinde 4 senelik eşi Derya Çavuşoğlu ile yollarını ayıran Bekir Aksoy, 10 Eylül’de Nazife Oğlakçıoğlu ile dünya evine girmişti. Bir süredir birlikte olan çiftin hiç kimseye haber vermeden  aile ve dostlar arasında sade bir nikah töreniyle evlenmesinin nedeni hakkında da çarpıcı iddialar ortaya atılmıştı. Geçtiğimiz gün kameralara yakalanan Derya Çavuşoğlu ilk kez Bekir Aksoy hakkında konuştu. İşte Derya Çavuşoğlu’nun Bekir Aksoy Tepkisi;

Bekir Aksoy Şarkı Söyledi!

Meslektaşı Nazife Oğlakçıoğlu ile dünya evine girme kararı alarak kimseye haber vermeden sessiz sedasız bir şekilde 10 Eylül’de evlenen ünlü oyuncu Bekir Aksoy, düğünde eşine romantik bir jest yaptı. Eşi için yazdığı şarkıyı nikah sonrasında seslendiren Bekir Aksoy, Nazife Oğlakçıoğlu’na duygu dolu anlar yaşattı.

Bekir Aksoy Boşanmasının Ardından İlk Defa Konuştu…

Nazife Oğlakçıoğlu Hamile M?

Bekir Aksoy ve oyuncu Nazife Oğlakçıoğlu’nun geçtiğimiz haftalarda apar topar evlenmesinin ardındaki nedenin Nazife Oğlakçıoğlu’nun hamileliği iddia olduğu ediliyor. İddialara göre bebek bekleyen çift sürecini hızlandırarak direk nikah mamasına oturmuş. Tabi ki de çiftin aniden evlenmesinin ardından tabi ki de bu iddia kaçınılmazdı ancak çiftin bu konuda net bir açıklama yapmaması iddiaların güçlenmesine neden oldu.

Derya Çavuşoğlu’nun Bekir Aksoy Tepkisi;

Bekir Aksoy ile boşanmasının ardından pek fala gündeme gelmemeyi seçen Derya Çavuşoğlu dün tatsız bir karşılaşma yaşadı. Oturduğu kafeye Bekir Aksoy ve Nazife Oğlakçıoğlu’nun gelmesiyle telefonuna gömülen Derya Çavuşoğlu kafeden ayrılınca ne hissettiği yönünde sorulan sorulara ” “Normaldir, burası Nişantaşı…” diyerek eski çiftin birbirlerini gördüklerini ancak selamlaşmadıklarını dile getirdi. Boşandıktan sonra oğulları Emir dışında hiçbir bağlarının kalmadığını ifade eden Derya Çavuşoğlu “Herhangi bir şey hissetmedim. Zaten hissetsem boşanmazdık. Bir sıkıntı yok. Çok mutlu olsunlar.” açıklamasını yaptı.

Bekir Aksoy Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler