Ana SayfaÜnlülerDerbi Yerine Derya Dediler!

İlgili Postlar

Derbi Yerine Derya Dediler!

Türkçe Pop Müzik listelerinin en sevilen isimleri arasında yer alan Derya Uluğ geçtiğimiz gün Kartal Anatolium Marmara Avm sahnesinde dinleyicileriyle buluştu. Konserin Derbi gününe denk gelmesi ise sevenleri için önemli olmadı. Sahne showuyla çok sevilen şarkıcının sevenleri Derbi yerine Derya dediler!

“Sürgün Aşkımız” 69 Milyon’u Geçti!

1999 senesinin en sevilen şarkılarından biri olan “Sürgün Aşkımız” geçtiğimiz sene Derya Uluğ’un muhteşem yorumuyla yeniden can buldu. Aranjörlüğünü Emrah Karaduman’ın üstlendiği parçanın klibi de, şarkı kadar büyük bir ilgiyle karşılandı. Derya Uluğ’nun 11 Eylül tarihinde birinci yılını dolduran şarkının klibi YouTube’da 69 milyon izlenmeyi geçti.

Derya Uluğ Sevgilisini Askere Uğurluyor

Sahnelerde Derya Uluğ Rüzgarı Esiyor!

Son dönemlerin en sevilen sanatçıları arasında olan Derya Uluğ kendine özgü sesiyle çıkış yaptığı ilk günden beri çok seviliyor. Single albümleri ve kliplerinin yanı sıra sahne enerjisi de çok sevilen başarılı şarkıcı son dönemlerde oldukça yoğun bir konser takvimine sahip 6 Eylül’de Manisa’da sahne alan Derya Uluğ İstanbul içi ve İstanbul dışı konserlerine hız kesmeden devam ediyor.

Derbi Yerine Derya Dediler!

Derya Uluğ’nun Kartal Anatolium Marmara Avm’de Derya uluğ Rüzgarı esti. Ünlü şarkıcıyı sahnede görmeye doyamayan sevenleri İstanbul’un farklı noktalarından yoğun maç trafiğine rağmen Kartal Anatolium Marmara Avm’ye ünlü şarkıcıyı dinlemek için gitti. Coşkunun tavan olduğu konsere yaklaşık 10 bin kişi katılım gösterdi. Anatolium Marmara Alışveriş Merkezi’nin konser alanını dolduran 10 bin kişi muhteşem bir görüntü oluşturunca Derya Uluğ “Derbie yerine beni tercih ettiğiniz için burada olduğunuz için çok mutluyum, teşekkürler” dedi.

Derya Uluğ Kimdir?

Derbi Yerine Derya Dediler!
Derbi Yerine Derya Dediler!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler