Ana SayfaDizilerSurvivor'un Eski Yarışmacısı "Mucize Doktor" Kadrosuna Dahil Oldu!

İlgili Postlar

Survivor’un Eski Yarışmacısı “Mucize Doktor” Kadrosuna Dahil Oldu!

Başarılı oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkatleri üzerine çeken “Mucize Doktor” Fox ekranlarının sevilen dizisi oldu. Perşembe günleri izleyicisini ekran karşısına kilitleyen dizinin yeni oyuncu transferi ise büyük bir şaşkınlık yarattı. Survivor’un eski yarışmacısı “Mucize Doktor” kadrosuna dahil oldu!

“Mucize Doktor” Çok Sevildi!

Son dönemlerde dizilerin en büyük problemi bir senaryo girdabı oluşmasıydı. Benzer senaryoları izlemekten sıkılan izleyiciler ekranda yeni bir şeyler görmek istiyorlardı. Farklı senaryosuyla izleyicileri etkilemeyi başaran “Mucize Doktor” başarılı oyuncu kadrosuyla da büyük bir ses getirdi. Şimdiden Perşembe günlerinin yıldızı olmaya başlayan dizinin bu çizgisini hiçbir zaman bozmamasını ümit ediyoruz.

Güçlü Oyuncu Kadrosu!

Bir dizide oyunculuğun ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne seren “Mucize Doktor” kadrosunda çok güçlü isimlere sahip.  Otizm ve Savant Sendromu hastası olan çok özel bir cerrahın hayat öyküsünü ele alan dizide hasta doktor Ali Vefa’yı Taner Ölmez, Vefa’yı her zaman koruyup kollayan hastane başhekimini Reha Özcan, genel cerrahı Onur Tuna, cerrahi bölüm başkanını Murat Aygen, hastane sahibini Hazal Türesan canlandırıyor. Özge Özder ise hastane yönetimin kadrosunda karşımıza çıkıyor.

Reha Özcan Kimdir?

Survivor’un Eski Yarışmacısı “Mucize Doktor” Kadrosuna Dahil Oldu!

“Mucize Doktor” dizisinin kadrosuna eski Survivor yarışmacısı Seranay Aktaş dahil oluyor. Dizinin kadrosuna Elif asistan olarak dahil olacak Serenay Aktaş, Ali ve Nazlı doktorun arasının açılmasıyla Ali doktora yanaşacak ve işler karışacak. Ferman’a içten içe hayranlık duyan Elif asistanın asıl niyeti ise dizinin ilerleyen bölümlerinde ortaya çıkacak.

Seranay Aktaş Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler