Ana SayfaKültür ve SanatMüzikSıla'nın "Hayatlar Dükkanı" Sizlerle

İlgili Postlar

Sıla’nın “Hayatlar Dükkanı” Sizlerle

Türk Pop müziğinin en özel söz yazarlarından ve yorumcularından olan Sıla “Meşk albümünü Temmuz ayında sevenleriyle buluşturmuştu. Yeni albümü büyük bir beğeniyle karşılanan Sıla “Karanfil”in ardından albümden ikinci bir parçayı daha kliplendirdi. Sıla’nın “Hayatlar Dükkanı” sizlerle;

EP’lerle Bir Hikaye Anlatıyor

Sıla’nın bir hikayeyi anlatan kısa albümü Temmuz ayında dinleyicisiyle buluştu. Oldukça yoğun ve acı dolu bir sene geçiren başarılı sanatçının acıyı dile getirdiği bu albüm dinleyicisinden yoğun bir ilgi gördü. Hem şarkı sözleriyle, hem de şimdiye kadar albümüne çektiği kliplerle sevenleri tarafından desteklenen Sıla, müzikle yeniden güçleniyor.

Sıla “Meşk” ile Geri Geldi!

“Karanfil” 14 Milyonu Geçti!

Sıla’nın “Meşk” adını verdiği EP albümünün çıkış parçası olan “Karanfil”in klibi Temmuz ayında sevenleriyle buluştu. Umut Yaşar Sarıkaya ve Sıla’nın ortak imzasını taşıyan “Karanfil” dinleyicisi tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı. Canlı ve enerjik renkleriyle izleyenlerin beğenisinden geçen “Karanfil”in klibinin yönetmen koltuğunda ise Berdan Güzel’in oturduğu klip YouTube’da 14 milyon izlenmeyi geçti.

Sıla “Hayatlar Dükkanı” İçin Kamera Karşısına Geçti!

Geçtiğimiz ay çıkardığı Ep albümüyle müzik listelerini alt üst ederek “Karanfil” şarkıyla uzun bir süre en çok dinlenenler listesinde zirvede kalmayı başaran sevilen şarkıcı albümünden ikinci bir parçayı daha kliplendirdi. Efe Bahadır ve Sıla imzası taşıyan “Hayatlar Dükkanı”nın düzenlemesi ise Efe Bahadır’a ait. klibinin yönetmenliğine bir kez daha Berdan Güzel üstlendi. Görselleriyle dikkat çeken klibin görüntü yönetmeni ise Veli Kuzlu. One Shot yöntemiyle çekilen klibinin çekimleri ise 16 saat sürdü.

Sıla Kimdir?

Sıla’nın “Hayatlar Dükkanı” Sizlerle

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler