Ana SayfaKültür ve SanatMüzikSıla "Meşk" ile Geri Geldi!

İlgili Postlar

Sıla “Meşk” ile Geri Geldi!

Ünlü popçu ve aynı zamanda söz yazarı Sıla, ilk EP’si “Acı”dan sonra “Meşk” ile dinleyicilerini selamlıyor.

Üç şarkının yer aldığı yepyeni EP “Meşk” 26 Temmuz Cuma günü dinleyicilerle buluşacak. Başarılı sanatçı “Karanfi”, “Haytalar Dükkanı” ve “Zeybek” ile dinleyicilerinin yüreklerine dokunacak.

Yeni EP’nin çıkış şarkısı “Karanfil”in söz ve müziği Umut Yaşar Sarıkaya, Sıla Gençoğlu ve Efe Bahadır’a ait, şarkının aranjesini ise Gürsel Çelik üstlendi. Albümde Sıla ve Efe Bahadır ortaklığı olan “Haytalar Dükkanı” ve Sezen Aksu ve İlker Bayraktar ortak çalışması olan “Zeybek” duygusal şarkılar olarak öne çıkıyor.

Uzun zaman sonra “Karanfil” şarkısının klibi için kamera karşısına geçen Sıla, klibin çekimlerini Ege’nin en büyük gölü olan Muğla’ya bağlı Bafa Gölü’nde gerçekleştirdi. Yönetmen koltuğunda Bedran Güzel’in oturduğu klibin görüntü yönetmenliğini ise Veli Kuzu üstlendi. Sıla’nın stil danışmanlığını Hande Kızıl gerçekleştirdi ve başarılı sanatçıya yıllardır beraber sahne aldığı orkestrası eşlik etti.

Sıla’nın yeni EP’si 26 Temmuz Cuma günü SONY MUSIC TÜRKİYE etiketi ile tüm dijital platformlarda dinleyicilerin beğenisine sunulacak.

https://www.youtube.com/watch?v=ZpTatsyiarY

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler