Ana SayfaÜnlülerRap Dünyası yine Karıştı!

İlgili Postlar

Rap Dünyası yine Karıştı!

Geçtiğimiz günlerde rapçi Norm Ender, yeni şarkısıyla Türkçe rap’te popüler olan isimlere göndermeler yaptı. Ezhel’den 24 saat içinde yeni şarkıyla karşılık gelmişti. Bu isimlerden biri de Ben Fero oldu.

norm-ender
Norm Ender

Rap Dünyası Yine Karıştı! Mekanın Sahibi Geldi.

Rapçi Norm Ender’in yeni şarkısı gündem oldu. İki yıl aradan sonra çıkardığı “Mekanın Sahibi” şarkısıyla rapçi Ezhel, Ben Fero, Khontkar, Burry Soprano ve Ceg’e diss atan Norm Ender’in yeni klibi YouTube’da 5 milyon izlendi.

Norm Ender, Mekanın Sahibi Şarkısıyla Kimlere Saldırdı?

Norm Ender’in “HI DIDI HI DIDI Al, bitch :)” diyerek paylaştığı şarkıya Ezhel’den 24 saat geçmeden cevap geldi. Ezhel, Norm Ender’e yazdığı ‘Lolo’ isimli şarkıyı takipçileriyle buluştu. Anıl Piyancı, Khontkar gibi diğer rapçiler Ezhel’e destek olurken, Ben Fero da ‘Lolo’ isimli şarkıyla bir video çekti. Yaklaşık 15 yıldır rap müzik yapan Norm Ender, bir hafta önce yeni şarkı yayınlayacağını söylemiş, “O zaman git konuş onlara, Norm Ender emaneti olan Türkçe Rap’i geri alacakmış de…” diyerek paylaşımlarda bulunmuştu.

Norm Ender – Mekanın Sahibi

Ezhel – LOLO

Ben Fero – LOLO | Norm Ender Tepki

İlk Önce Ezhel’e

ezhel sercan ipekçioğlu

“Popüler kültüre köle gibi yapış ama lafa gelince Marley 2pac” diyerek Ezhel’e, sataşan Norm Ender;

Ezhel kimdir?

Sıra Ben Fero’ ya Gelince

ben fero

Kafası testis gibi sirk maymunları istiyorsa ‘Orman Kanunları’ o zaman güçlü zayıfı ezecek” diyerek Ben Fero’ya diss attı.

Ben Fero Kimdir?

Ya Khontkar?

khontkar

“Hadi bakalım Mary Jane Mary Jane nasıl yapalım” diyerek de Khontkar’ı da unutmadan onada bu diss partisinde yer verdi.

Ortalık Kızışacak Rap Dünyası Karışıyor!

Bu tarz dissleşmelerin ardından Ezhel , Ben Fero, Killa Hakan ve  Ceza’nın birlikte bir şarkı yapacakları ve bu şarkının bomba etkisi yaratması bekleniyor. Kiila Hakan’ında uzun bir ara sonra tekrar piyasa geri dönmesi ve sosyal medya paylaşımlarında bazı görüşlerini bildirmesiyle bu ekibin ilerleyen günlerde rap dünyasını karıştırması kaçınılmaz bir son olacak gibi gözüküyor binlerce kişi ekibin çıkaracağı ‘Fight Kulüp’ adlı parçayı dört gözle bekliyor.Bununla beraber 2 Ağustos tarihinde hiç beklenmeyen kişilerin de hızlı atışmalara katılması “Fight Clup 2” şarkısıyla bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler