Ana SayfaDizilerMasterchef 7. Hafta Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

İlgili Postlar

Masterchef 7. Hafta Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef Türkiye 7. hafta 21. bölümüyle ekranlara geldi. Yarışmacılar kaptanlık oyunu kazanmak için ter döktüler. Yarışmaya yeni katılan Bahri de hünerlerini sergiledi. 7. haftanın mavi takım kaptanı belli oldu ve takımlar oluşturuldu. Takımlar oluşturulduktan sonra yarışmacılar ödül oyunu için yarıştı. Masterchef 7. hafta ödül oyununu hangi takım kazandı belli oldu.

İşte Masterchef Türkiye 2. Sezonunda Yarışacak 14 Yeni Yarışmacı!

Masterchef Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Şefler kaptanlık oyunu için yarışmacıların önlerine kutular koydular. Yarışmacılar önlerindeki kutuları açtıktan sonra ne yemek yapacaklarını hemen anladılar. Bu Mehmet şefin hoşuna gitti. Şefler yarışmacılardan 25 dakika içinde 14 tane Pankek yapmalarını aralarını da fıstık, çikolata ile süslemelerini ve Pankekleri üst üste düşürmeden yerleştirmelerini istediler. Pankekleri istenilene en yakın yapan Murat oldu ve Mavi takım kaptanı olmaya hak kazandı.

7. HAFTANIN TAKIMLARI BELLİ OLDU!

Mavi takım kaptanı olan Murat, Kırmızı takım kaptanı olarak güçlü yarışmacı seçeceğini, yarışmaya yeni gelen Bahri’yi seçmeyeceği de belirtti. Murat’ın Kırmızı takım kaptanı olarak tercihi F Batuhan’ dan yana oldu. Batuhan, Murat’ın bu seçiminden sonra büyük şaşkınlık yaşadı. MasterChef Türkiye 21. bölüm kaptanlık oyunu öncesinde Mehmet Şef yarışmacılara, Limon tuzunun nerede kullanıldığını sordu. Bu soruya doğru yanıt veren Ekin ile Güzide’ye ödüllendirdi ve kendi bıçağını hediye etti.

Mavi Takım kaptanı Murat ‘ın seçtiği yarışmacılar;  Suna ,Cemre, Batuhan ,Yasin , Mustafa ve Bahri oldu.

Kırmızı Takım kaptanı Faruk Batuhan’ın seçtiği yarışmacılar; Ekin, Güzide, Açelya, Rıfat, Alican ve Eda oldu.

MASTERCHEF 7. HAFTA ÖDÜL OYUNU!

Takımlar haftanın ödül oyununu kazanıp Mastarclas’ta yer almak için hünerlerini gösterdiler. Şeflerin verdiği menüyü verilen sürede yapmak için süreleri başladı. Şefler tek tek her iki takımın menüsünü de değerlendirdiler. Kendi yaptıkları menüye en yakın yapan takımın Kırmızı takım olduğuna karar verdiler. 7. haftanın ödül oyununu kazanan takım Kırmızı Takım oldu. Kırmızı takım 22. bölümde yapılacak Masterclas’a katılmaya da hak kazanmış oldular.

Masterclas geçen hafta çarşamba günü ceza oyunuyla ekranlara gelmişti. Bu hafta formatta bir değişiklik olmazsa aynı gününde pazartesi günü yayınlanacak.

Masterchef 6. Hafta Elenen Yarışmacı Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler