Ana SayfaÜnlülerCan Yaman'a Magazin Dünyasından Ağır Eleştiriler!

İlgili Postlar

Can Yaman’a Magazin Dünyasından Ağır Eleştiriler!

Hatırlarsanız Can Yaman geçtiğimiz günlerde bir talk showa katılmak için Yunanistan’a gitmişti. Türkiye’ye döner dönmez soluğu gecelerde alan ünlü oyuncu eğlence çıkışı kameralara yakalanmış ve kendisi hakkında açıklamalar yapmıştı. İddialı açıklamalarıyla manşetlere başlık olan Can Yaman’a magazin dünyasından ağır eleştiriler geldi!

Gelmiş Geçmiş En İyi Çift Biziz

Geçtiğimiz gün kameralara yakalanan Can Yaman romantik komedinin aslında ne kadar zor olduğunu dile getirmişti. Bir işi layığı ile yaparak yurt dışına taşımanın çok zorlu bir yolculuk olduğunu ve çok iyi bir ekip gerektirdiğini söyleyen Can Yaman, Demet Özdemir ile bir daha ekrana çıkmayı isteyebileceğini belirterek, bugüne kadar dizilerdeki en iyi çiftin kendileri olduğunu da dile getirmişti.

Onur Tuna ve Ömür Gedik’te Sessiz Kalmadı!

Can Yaman‘ın “Gelmiş geçmiş en iyi çift biziz” açıklaması gündeme damga vurmasının ardından ünlü köşe yazarları tarafından eleştirildi. Onur Tuna “Hiç uyumlu değillerdi diyeceğim ve yine Can Yaman hayranları alınacak ve bir de menajeri tarafından aranmaya maruz kalacağım.” göndermesi yaparken Ömür Gedik ““Gelmiş geçmiş en uyumlu çift biziz” cümlesi içinde “en” barındırdığı için fazlasıyla iddialı. Üstelik insana “kime göre, neye göre” de dedirtiyor” eleştirisinde bulundu.

Can Yaman Kimdir?

Can Yaman’a Magazin Dünyasından Ağır Eleştiriler!

Can Yaman’a en ağır eleştiri ise Cengiz Semercioğlu‘ndan geldi. Can Yaman’ın Roma’da hayranlarının gazına geldiğini söyleyen Semercioğlu, Yaman’ın kullandığı “gelmiş geçmiş” kalıbının hem kendi, hem de kendinden önceki başarılı oyunculara haksızlık olduğunu belirtti. Can Yaman’ın televizyon tarihini kendisiyle başlatmaması gerektiğini dile getiren Semercioğlu “Alt tarafı bir yaz dizisiyle kendini TV tarihine yazdırmaya kalkana gülerler. Can, “Erkenci Kuş”la sadece kaslarını değil egosunu da şişirmiş…” eleştirisinde bulundu.

Cengiz Semercioğlu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler