Ana SayfaKültür ve SanatMüzikHarbiye Sahnesinde Muhteşem Düet!

İlgili Postlar

Harbiye Sahnesinde Muhteşem Düet!

Harbiye Açık Hava Tiyatrosu her sene olduğu gibi, bu senede birbirinden başarılı sanatçılara kapılarını açtı. Dün Sıla’nın sahne aldığı Harbiye Açık Hava Sahnesi tıklım tıklım doluydu. Yeni albümüyle bir kez daha gönülleri fetheden ünlü şarkıcı kendisini dinlemeye gelenlere bir müzik şöleni sundu. Gecenin ilerleyen saatlerinde sahneye bir konuğunu davet eden Sıla sevenlerine, Harbiye sahnesinde muhteşem bir düet armağan etti.

“Heyecandan Uyuyamadım”

Bir haftalık yoğun bir konser maratonuna sahip olan Sıla konserlerine geçtiğimiz start verdi. Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda sevenleriyle buluşan ünlü sanatçının konser biletleri saatler öncesinden tükendi. Üç saat boyunca kendisini dinlemeye gelenlere kesintisiz bir müzik şöleni sunan ve konserinde sevenleriyle samimi anlar paylaşan ünlü şarkıcı “Hep aynı şey oluyor. Konser öncesi heyecandan uyku tutmuyor ama merak etmeyin şarkılarımı en güzel şekilde söyleyeceğim. Hoş geldiniz, ayağınıza sağlık iyi ki geldiniz.” açıklamasını yaptı.

Sıla konser programı belli oldu

Harbiye’de Efe’lerin Gecesi

Habiye’deki ikinci gününde yine göz kamaştırıcı bir kostümle sahne alan Sıla herkesi kendine hayran bıraktı. Özel bir repartuvarla sahne alan başarılı şarkıcı konserinde yeni albümünden parçalar da dahil olmak üzere, sevilen tüm şarkılarını seslendirdi. Sözleri Sezen Aksu‘ya ait olan “Zeybek” parçasıyla çok sevilen Sıla dün akşamda “Zeybek” parçasını Efe’ler eşliğinde seslendirerek sevenlerinin beğenisini topladı.

Sıla Kimdir?

"Zeybek"i Efe'ler Eşliğinde Söyledi
Efe’lerden Muhteşem Sahne Performansı

Harbiye Sahnesinde Muhteşem Düet!

Sahnenin ikinci yarısında dinleyicilerinin karşısına büyük bir sürprizle çıkan Sıla, sahneye yakın dostu Ceylan Ertem’i konuk etti. Bilikte Yıldız Tilbe‘nin “El Adamı” parçasını seslendiren Sıla ve Ceylan Ertem‘e binlerce kişi eşlik ederek şarkı bitiminde ayakta alkışladı. Muhteşem bir sahne performansıyla dün dinleyenlerine keyifli anlar yaşatan Sıla, 4-5-6-11 ve 12 Ekim tarihleri arasında yine Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda sevenleriyle buluşacak.

Ceylan Ertem Kimdir?

Harbiye Sahnesinde Muhteşem Düet!
Harbiye Sahnesinde Muhteşem Düet!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler