Ana SayfaÜnlülerMerve Holefter: Pop Müzik Ölmez!

İlgili Postlar

Merve Holefter: Pop Müzik Ölmez!

Son dönemlerde hem güzelliği hem de yeteneğiyle ön planda olan şarkıcılar arasında olan Merve Holefter, Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ nin 24. Yıl dönümü etkinliklerinde sevenleri için unutulmaz şarkılarını seslendirdi. Hayranlarına müzik dolu anlar yaşattı. Pop müzik bitiyor iddialarına da sahneden yanıt veren Merve Holefter “Pop müzik ölmez” açıklamasını yaptı.

Merve Holefter 24. Sene Kutlamalarında!

İstanbul’un en büyük AVM’lerinden olan Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ nin 24. Yıldönümü için düzenlenen etkinlerde Number 1 Star Buluşmaları kapsamında DJ Kadir Çetin’in sunumuyla sahne alan Merve Holefter sahnede seslendiği şarkılarla dinleyenlerini bir kez daha kendine hayran bıraktı. Müzik şovundan sonra Kadir Çetin’in sorularına samimi bir şekilde yanıt veren ünlü şarkıcı Trabzonsporla ilgileniyor musunuz? sorusuna “‘’Trabzonluyum ve Trabzonspor’ a şarkı yazmıştım. Stadyumlarda çalıyorlar’’ sözleriyle yanıt verdi.

“Herkes Beni Almancı Sanıyor”

Eğlenceli anların yaşandığı konser ve söyleşide kendisi hakkında da samimi açıklamalarda bulunan Merve Holefter, Kadir Çetin’in “Holefter ne demek?” sorusunu “Ben Trabzonluyum. Çocukluğumun geçtiği yerin adı Holefter. Burada Holefter, horon oynanan büyük alan anlamına geliyor. İnsanlar alman zannediyor beni aslında ama Rumca bir isim. Köyümünde adını taşıdığım için gururluyum.” açıklamasıyla yanıtladı.

Merve Holefter: Pop Müzik Ölmez!

Söyleşisinde pop müziğin asla bitmeyeceğini de açıklayan Merve Holefter, rap müziğin modasının geçeceğini ancak rapinde bitmeyeceğini dile getirerek “Rap bitmeyecek kendini yenilerse bitmez. Ama pop zaten batı müziği ile entegre olan bir müzik olduğu için biteceğini düşünmüyorum. Arabesk müzikte dinlerim ve severim ” açıklamasını yaptı.

Merve Holefter Kimdir?

Merve Holefter: Pop Müzik Ölmez!
Merve Holefter: Pop Müzik Ölmez!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler