Ana SayfaÜnlülerPlayback Okumuyorum!

İlgili Postlar

Playback Okumuyorum!

Pop müziğin en sevilen isimleri arasında olan başarılı sanatçı Soner Arıca, geçtiğimiz günlerde Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ nin 24. Yaş kutlamaları için düzenlenen etkinliklerde dinleyicisiyle buluştu. Konser sonrasında DJ Kadir Çetin’le samimi bir söyleşi yapan Soner Arıca “Playback Okumuyorum” açıklamasıyla bir kez daha sevenlerinin takdirini kazandı.

“Dünyaya İyi Davranmalıyız”

Doğal afetlere karşı hassas davranan Soner Arıca, deprem olduğunda İstanbul’da olmadığını açıklayarak, doğaya karşı herkesin sorumlu davranması gerektiğini dile getirerek “Hepimiz üzerimize düşen görevleri yapmalıyız, deprem çantamızı hazırlamalıyız. Dünyaya iyi davranmamız lazım. Sorumluluklarımızı yerine getirmeliyiz; çünkü hayatımızda bu gerçekler var. Boşa akan her damladan sorumluyuz, doğaya karşı yaptığımız her hareket çok önemli, bunun bilincinde olmalıyız.” açıklamasını yaptı.

Soner Arıca, “Yeniden Tanışalım” diyor!

Soner Arıca’dan Albüm Müjdesi

Etkinlik kapsamında sahne alan Soner Arıca, seslendirdiği şarkılarla dinleyicilerine müzik dolu anlar yaşattı. Sahnede “Kaç Kere” şarksını da seslendiren ünlü şarkıcı herkesin kendisine neden bu şarkıyı yazdığını sorduğunu dile getirerek, insanların yazın da kışında duygusal anları olduğuna değinerek yazdığı her şarkısının arkasında olduğunu ve yakında damar bir şarkı yapacağını dile getirerek “Şahane şarkılar geliyor, hazır ol da bekleyin! Sonra da şarkılarımı bir albümle taçlandıracağım.” sözleriyle yeni albüm müjdesi verdi.

“Playback Okumuyorum!”

Seyircilerden gelen “En sevdiğiniz parçanız hangisi?” sorusuna tüm şarkılarını sevdiği şeklinde yanıt veren Soner Arıca, söyleşi sırasında Kadir Çetin’in “Playback yapıyor musun?” sorusunu “Ben playback yapmıyorum, şarkıyı canlı söyleyemeyen playback yapar”cevabıyla yanıtladı.

Soner Arıca Kimdir?

"Playback Okumuyorum!"
“Playback Okumuyorum!”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler