Ana SayfaÜnlülerTarık Ünlüoğlu Yaşamını Yitirdi!

İlgili Postlar

Tarık Ünlüoğlu Yaşamını Yitirdi!

“Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinin usta oyuncusu Tarık Ünlüoğlu yaşamını yitirdi. Tarık Ünlüoğlu geçtiğimiz günlerde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Günlerdir hastanede yaşam mücadelesi veren ünlü oyuncu yaşam savaşına yenik düştü.

Bir Efsane Oldu

1957 senesinde İzmir’de dünyaya gelen Tarık Ünoğlu liseden mevzun olduktan sonra . Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera Bölümü”nü kazandı bölümde bir senesini doldurduktan sonra “Tiyatro Bölümü”ne geçiş yapan usta oyuncu okul senelerinde başladığı tiyatroya sağlığı izin verdiğince devam etti. Ekranda canlandırdığı rollerle de bir efsane haline gelen Tarık Ünlüoğlu birçok yeni yeteneğinde ustası oldu.

Ünlü Oyuncu Tarık Ünlüoğlu’dan, Hayranlarını Üzen Haber!

En Büyük Destek Gülay Kalkan’dan Geldi

Geçiğimiz sene akciğerlerinden sorun yaşayan Tarık Ünlüoğlu hastaneye kaldırılmıştı. Uzun süreli tedavi süreci gören ünlü oyuncuya en büyük destek eşi Gülay Kalka’ndan gelmişti. Hastanede bir kez olsun eşinin başından ayrılmayan  Gülay Kalkan, taburcu olduğunda da Tarık Ülüoğlu’nun eski sağlığına kavuşması için elinden geleni yapmıştı.

Tarık Ünlüoğlu Yaşamını Yitirdi!

“Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinin son bölümlerinde sağlık sorunları nedeniyle yer alamayan Tarık Ünlüoğlu’nun hastalık riski hala devam ediyordu. Geçtiğimiz günlerde yeniden aynı hastalık nedeniyle fenalaşarak hastaneye kaldırılan oyuncu bugün verdiği yaşam savaşını kaybetti. Ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.

Tarık Ünlüoğlu Kimdi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler