Ana SayfaDedikoduKubilay Aka Bade İşçil'le Mi Beraber?

İlgili Postlar

Kubilay Aka Bade İşçil’le Mi Beraber?

Geçtiğimiz aylarda Miray Daner ile iki buçuk senelik ilişkisini bitiren Kubilay Aka’nın adı “Bir Zamanlar Çukur Ova” dizisinin güzel oyuncusu Hilal Altınbilek’le anılmıştı. Uzun bir süredir bu konuda hiçbir açıklama yapmayan Aka geçtiğimiz günlerde Bade İşçil’le görüntülendi. İkili hakkında çıkan haberler “Kubilay Aka Bade İşçil’le mi beraber?” sorusunu akıllara düşürdü.

Kubilay Aka ve Hilal Altınbilek Habersiz Yakalandı!

Miray Daner ile ayrıldığı gün Hilal Altınbilek samimi görüntüleri ortaya çıkan Aka’nın fotoğraftaki halleri ihanetin bir kanıtı olarak değerlendirilmişti. Olayın ardından uzun bir süre sessizliğini Kubilay Aka ve Hilal Altınbilek ilişkisinin, oynadığı dizinin yapım şirketinin Altınbilek’e özel hayatını gizli tutması gerektiği yönünde yaptığı uyarının ardından ünlü oyuncunun projesini etkilemesi nedeniyle erken bittiği dedikoduları da gündeme gelmiş ancak bu iddialarda yanıtsız kalmıştı.

Kubilay Aka ve Miray Daner Aşkını İhanet Mi Bitirdi?

“Açıklamaları Muhatabına Yapıyorum”

Ayrılığı sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyuran Kubilay Aka, ayrılık sonrasında derin bir sessizliğe bürünmüştü. Geçtiğimiz günlerde bir tiyatro oyunundan çıkarken kameralara yakalanan Aka ilk kez sessizliğini bozdu. Miray Daner ve Hilal Altınbilek sorularıyla karşı karşıya kalan ünlü oyuncu bu soruları daha sonra yanıtlayacağını dile getirerek, “Açıklamaları ben muhatabına yapıyorum. Bu konunun muhatabı da insanlar değil maalesef.” açıklamasını yapmıştı.

Kubilay Aka Kimdir?

Kubilay Aka Bade İşçil’le Mi Beraber?

Geçtiğimiz gün Bade İşçil‘le bir kafede görüntülenen Kubilay Aka’nın adı Hilal Altınbilek’in ardından Bade İşçil’le aşk dedikodularına karıştı. İddialar karşısında bu defa sessiz kalmayan ünlü oyuncu sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Haklarında çıkan haberleri şaşkınlıkla okuduğunu dile getiren Aka, iki arkadaşın kahve içmesinin çarpıtıldığını dile getirerek “Tüm yasal haklarımı saklı tutarak ortada bir ilişki olmadığını kamuoyunu bilgisine sunmak isterim.” açıklamasını yaptı.

Bade İşçil Kimdir?

Kubilay Aka Bade İşçil'le Mi Beraber?
Kubilay Aka Bade İşçil’le Mi Beraber?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler