Ana SayfaÜnlülerBergüzar Korel'in Yeni İmajı!

İlgili Postlar

Bergüzar Korel’in Yeni İmajı!

Bergüzar Korel, Türk dizi, film ve tiyatro oyuncusudur eşi ünlü oyuncu Halit Ergenç ile “Kral Şakir Korsanlar Diyarı” adlı Türk animasyon filmin galasına katıldı.5 aylık hamile olan Bergüzar Korel’in yeni imajı ise dikkatlerden kaçmadı.

Halit Ergenç Kimdir?

Ünlü İsimler İle Çocukları Bir Araya Getirdi…

Türk animasyon yapımcısı, karikatürist ve Grafi2000′in kurucusu olan Varol Yaşaroğlu’nun çizerliğini üstlendiği animasyon filmi ‘Kral Şakir Korsanlar Diyarı’nın galası, önceki gün Vadistanbul’da gerçekleşti.Galaya Halit Ergenç,Bergüzar Korel, Feraye Tanyolaç, Çağlar Çorumlu, Hakan Hatipoğlu, Gizem Hatipoğlu, Kaan Cüreklibatur, Aslı Cüreklibatur, Alper Kul, Semih Öztürk ve Zeynep Ilıcalı’nın da bulunduğu Ünlü isimler katıldı.

Bergüzar Korel’in Yeni İmajı!

Bergüzar Korel eşi ünlü oyuncu Halit Ergenç ile “Kral Şakir Korsanlar Diyarı” adlı Türk animasyon filmin galasına katıldı.5 aylık hamile olan Bergüzar Korel’in yeni imajı ise dikkatlerden kaçmadı. 2010 yılında ilk çocukları Aliyi kucaklarına almıştır. Şimdilerde ise ikinci kez hamile olan Bergüzar Korel, hamileliğinin 5. ayında yeni imaj yapmaya karar verdi. Saçlarını uzatarak eski uzun saçlı haline dönen Bergüzar Korel, yeniden kısa saçlı haline dönüş yaptı imaj değiştirmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

belgüzar korel halit ergenç

Bergüzar Korel Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler