Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın Harekete Geçti!

İlgili Postlar

Demet Akalın Harekete Geçti!

Yoğun bir konser programının ardından yeni yeni durulmaya başlayan Demet Akalın, bildiğiniz gibi Tarkan’ı Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda düzenlenen konserinde yalnız bırakmayarak, konserin ilk günü ünlü sanatçıyı dinlemeye giden isimler arasındaydı. Konserde basın mensuplarından İbrahim Erkal’ın vasiyetini öğrenerek duygulanan Demet Akalın harekete geçti!

Demet’ten Tarkan’a Destek!

Her sene olduğu gibi bu sene de Harbiye Açık Hava Tiyatros’unda dinleyicileriyle buluşan Tarkan’a sevenlerinden ve ünlü dostlarından da destek büyüktü. Tarkan’ın yoğun ilgi gören konserinde en çok dikkat çeken isimlerden biride Demet Akalın’dı. Bu kez Harbiye Sahnesi’ne dinleyici olarak giden Demet Akalın, konser sonrasında Tarkan’ı tebrik ederek bir hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Demet Akalın Listeleri “Ateş” ledi!

Demet Akalın Konserlerine Yoğun İlgi

Bu sene Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda ardı ardına verdiği konserlerle dinleyicisiyle buluşan Demet Akalın‘ın konser biletleri saatler öncesinden tükendi. Sevenlerine harika bir müzik şöleni sunan ünlü sanatçısı sevenlerine hazırladığı sahne şovlarıyla da çok beğenildi. Konserlerinden biri için aylar öncesinden provalara başlayan Demet Akalın çok yakında yeni bir projeyle karşımızda olacak.

Demet Akalın Kimdir?

Demet Akalın Harekete Geçti!

Tarkan’ı dinlemeye gittiği sırada kendisiyle röportaj yapmak isteyen bir muhabirden kısa bir süre önce vefat eden İbrahim Erkal‘ın şarkılarını Demet Akalın, Hakan Altun ve Cengiz Kurtoğlu’nun okuyabileceği yönünde vasiyet verdiğini öğrenen Demet Akalın göz yaşlarına engel olmamıştı. “Vasiyetinde şarkılarından birini benim okumamı istemiş. Bundan heyecan ve onur duyduğumu bilmesini çok isterdim. Şimdi o küçük kağıda yazdığın şarkının bana geleceği günü bekliyorum. Nur içinde uyu güzel yürekli adam!” sözleriyle duygularını dile getiren Demet Akalın, ilerleyen zamanlarda İbrahim Erkal’ın bir parçasını seslendirmeye hazırlanıyor.

İbrahim Erkal Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler