Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı'nın Markasız Kıyafetleri Dudak Uçuklattı!

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı’nın Markasız Kıyafetleri Dudak Uçuklattı!

Geçtiğimiz aylarda Instagram hesabını gizleyen Şeyma Subaşı birkaç hafta önce hesabını yeniden açtı. Aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Subaşı, attığı her fotoğrafla ve yaptığı her hareketiyle magazin dünyasında isminden söz ettirmek konusunda da oldukça başarılı. Ünlü fenomen bu kezde kıyafetleri için başlattığı bir satış kampanyasıyla gündeme geldi. Şeyma Subaşı’nın markasız kıyafetleri dudak uçuklattı!

Şeyma Subaşı Yeniden Profilini Açtı

Bildiğiniz üzere Şeyma Subaşı geçtiğimiz aylarda Instagram profilini gizli hale getirerek gözlerden uzak kalmaya çalışmıştı. Hamilelik iddialarından sonra çıkan haberlere kızarak profilini gizleyen ünlü fenomen sosyal medyanın ilgisinden kendisini daha fazla mahrum bırakmadı…

Yok artık! Şeyma Subaşı Bunu da Yapacak!

Şeyma Subaşı ve Dj Guido Senia Barıştı

Acun Ilıcalı‘dan boşandıktan kısa bir süre sonra İtalyan Dj Guido Senia ile bir aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı geçtiğimiz günlerde ayrılık iddialarıyla gündeme gelmişti. Birbirlerini takipten çıkan çift fotoğrafları kaldırmamış ve iddialar karşısında herhangi bir açıklama da yapmamıştı. Takipten çıktıktan sonra ise Şeyma Subaşı sosyal medya hesabından göndermeli hikayeler paylaşmıştı. Birkaç gün önce birbirini yeniden takibe alan çiftin, birbirlerini takipten çıkmasının küçük bir trip olduğu düşünülüyor.

Acun Ilıcalı Kimdir?

Şeyma Subaşı’nın Markasız Kıyafetleri Dudak Uçuklattı!

Dün sosyal medya hesabında paylaştığı hikayelerle kıyafetler için Gardrops uygulamasından bir profil açarak satışa sunduğunu açıklayan Şeyma Subaşı gelirin büyük bir kısmının hayvan barınaklarına bağışlanacağını dile getirdi. Ancak Subaşı’nın “Gardrops” profilinin kendisinin giyim tarzından uzak olması da gözlerden kaçmadı. Görünüşe göre Şeyma Subaşı kampanya için giymekten hoşlanmadığı kıyafetleri satma kararı verdi. Ayrıca “Gardrops” uygulamasında marka olarak “Diğer” kategorisinde yer alan kıyafetlerin bile 100 TL’den satışa çıkması da Subaşı’na sosyal medyadan tepkilerin gelmesine neden oldu.

Şeyma Subaşı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler