Ana SayfaÜnlülerÖzgün İle Türkçe Pop Rüzgarı!

İlgili Postlar

Özgün İle Türkçe Pop Rüzgarı!

Pop müziğin ilk akla gelen isimlerinden olan Özgün, geçtiğimiz günlerde Özgün, “Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ nin 24. Yıl Dönümü Etkinlikleri”nde sahne alan isimler arasındaydı. Kutlamalarda dinleyicisine keyifli dakikalar yaşatan başarılı şarkıcı Özgün ile Türkçe pop rüzgarı esti. Özgün sahne sonra DJ Kadir Çetin ile samimi bir söyleşiye de katılarak kendisi hakkında en merak edilen soruları yanıtladı.

Müziğe 9 Yaşında Başladı!

“Anadolu Üniversitesi Çocuk Korosu”nda 9 yaşından itibaren şarkı söylemeye başladığını açıklayan Özgün, Kadir Çetin’in “Sen ve Ben’ e neden klip çekmedin?” sorusunu, şarkının “Sadece Arkadaşız” parçasından sonra çıkarak bir anda yayıldığını dile getirerek ” Şarkı girdi radyolar kendi kendine çalmaya başladı. Hatta bir televizyon, radyo kanalı klip yaptı ama çekseydik daha da güzel olurdu.” açıklamasını yaptı.

Özgün’den Samimi Açıklamalar

Kadir Çetin ile keyifli bir söyleşi geçiren Özgün, esprileriyle de kendisini dinlemeye gelenlerini kahkaha tufanına boğdu. Kadir Çetin’in “5 yıldızlı bir otelde temizlik yapacaksın, karşılığında beş konser parası vereceğiz bunu da yayılacağız deseler yapar mısın?” sorusunu “Her gün hanım için 5 kuruş almadan temizlik yapıyorum. Para vereceklerse yaparım tabii ki. 10 yaşından evlenene kadar öğrenciydim, bekar yaşadım. Cam sildik, yer sildik yaptık yani…” diyerek yanıtlayan Özgün yeni projesinin de müjdesini verdi.

Özgün İle Türkçe Pop Rüzgarı!

“Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ nin 24. Yıl Dönümü” için kendisine yapılan daveti kırmayarak etkinliğe katılan Özgün, kendisini izlemeye gelenlerle bol kahkaha dolu bir sohbet eşiliğinde müzik şöleni sundu. Her şeyin yolunda olduğunu ama artık bir Best Of’da yapma vaktinin geldiğini söyleyen başarılı şarkıcı söyleşi sonunda “Sadece Arkadaşız” parçasını söyleyerek sevenlerine veda etti. Etkinlik kapsamında sevilen şarkıcının 10 şanslı hayranı da kendisiyle sohbet fırsatı yakaladı.

Özgün Kimdir?

Özgün İle Türkçe Pop Rüzgarı!
Özgün İle Türkçe Pop Rüzgarı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler