Ana SayfaDizilerVuslat 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! ' Benden Kork Zamanı Geldi'!

İlgili Postlar

Vuslat 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! ‘ Benden Kork Zamanı Geldi’!

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Vuslat 23. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde; Aziz, Hasibe’nin Tahsin’le buluşup ona bir dosya verdiğini görür. Feride’de onları görüp fenalaşır. Fenalaşan Fride’yi Aziz tutar. Öte yandan Fırat’da annesiyle Tahsin’i görüp hesap sorar. Nehir, Feride’yi şirketten uzaklaştırmak için Hasibe’yle iş birliği yapmak için buluşur. Feride’nin kaçırıldığını gören Aziz, onları takip eder ve bu işi yapanın babası olduğunu öğrenir. Dizinin yeni fragmanında; Aziz, babasına ‘Benden kork zamanı geldi’ diyor.

Pazartesi Dizileri 2019

‘ Benden Kork Zamanı Geldi’

Vuslat dizisinin 24. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Tahsin’in adamları Feride’nin gözlerini bağlayıp Tahsin’in yanına getirirler. Aziz, babasını görünce şok olur. Feride, Tahsin’e onun ailesinden neden bu kadar korktuğunu soruyor. Tahsin ise oğlunu kaybetmekten korktuğunu söylüyor. Aziz, babasını yalnız yakalayıp arabadan indiriyor. Kerem, abisine Fırat’ın mezarını nereye taşıdığını soruyor. Aziz, Feride’nin evinin önüne gidip, hayatta ilk ve tek sevdiği kadın olduğunu söylüyor. Tahsin’i alıp Fırat’ın mezarına götüren Aziz babasına kendisinden korkmanın zamanı geldiğini söylüyor.

İşte Vuslat 24. bölüm 1. fragmanı…

VUSLAT 23. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Oyunların Feride ile Sultan üzerinden oynandığını anlayan Aziz, hafızasını kaybetme oyununa devam ediyor. Her şeyi öğrenene kadar da devam edeceği bu oyunu, Altan’dan sonra Emine’de öğreniyor. Feride, Hasibe’ye o adamla ne işi olduğunu soruyor ama cevap alamıyor. Fırat ise annesini iyice sıkıştırınca babasının dükkanını onu hapisten kurtarmak için Tahsin’e sattığını söylüyor. Sinirlenen Fırat keşke hiç hapisten çıkmamayı tercih edeceğini söylüyor.

Feride, Emine’yi arar. Emine, çok işi olduğunu yarın gelmesini söyler. Emine’nin evine giderken onu taksiye binerken gören Feride takip eder ve Emine, Altan’ın evine gider. Aziz ile Altan otururken telaşla gelen Emine’nin bu oyunu öğrendiğini duyan Aziz, kızar ama Altan söylemeye mecbur kaldığını söyler. O sırada Feride gelir. Aziz, yine onu hatırlamıyormuş gibi yapar. Orada ne yaptıklarını soran Feride’ye Altan, Emine’nin evlilik tarihini belirlemek için orada olduğunu söyler.

Emine, daha evlilik teklifi almadığı için şok olur. Aziz, Nehir’i yemeğe çağırır. Bu arada Aziz, Tahsin’le Nehir’in hesaplarla oynadıklarının farkına varır. Feride’nin yeni çizimlerini müşteriye değil İtalya’ya gönderen Nehir, onu yurt dışına göndermek için ancak sözleşme engeli takılır. Feride, yurt dışına gitmeyi kabul etmez. Nehir’in aklına Hasibe gelir. Feride’nin öz annesi olmadığını öğrenince onu alıp konuşmak için dışarı çıkarır. Aziz, Feride’yi uzaktan izlerken onun kaçırıldığını görüp takip eder ve orada babasını görür.

Vuslat 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Feride’yi Kimler Kaçırıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler