Ana SayfaKimdirÖzgün Kimdir?

İlgili Postlar

Özgün Kimdir?

“Kalbimin Her Yeri” parçasıyla dinleyicisinden büyük bir beğeni gören Özgün kimdir? Özgün kaç yaşında? Özgün albümleri neler? Özgün aslen nereli? Özgün hangi burç? Özgün hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Özgün Kaç Yaşında? Özgün Aslen Nereli? Özgün Hangi Burç?

Özgün, 19 Ekim 1979 senesinde Eskişehir’de dünyaya gelmiştir. Aslen Eskişehirli olan başarılı şarkıcı Terazi burcudur.

Özgün Kimdir?

Asıl adı Özgün Uğurlu olan başarılı şarkıcı, liseye kadar eğitim hayatını Eskişehir’de tamamlamıştır. Müziğe daha 9 yaşındayken “Anadolu Üniversitesi Çocuk Korosu” ile başlayan Özgün, 11 yaşında “Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı”nı kazan Özgün yatılı olarak okumaya başlamıştır. Bölümden mevzun olduktan sonra “Hacettepe Devlet Konservatuvarı” sınavlarını yeniden başarıyla kazanan Özgün, üniversite eğimini de Ankara’da tamamlamıştır.

Üniversiteden mevzun olduktan sonra “Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası”nda çalmaya başlayan Özgün, ilk olarak 2005 senesinde “Elveda” albümünü dinleyicilerin beğenisine sunmuştur. İlk albümüyle büyük bir çıkış yakalayan başarılı şarkıcı 2007 senesinde ikinci albümü olan “Nöbetçi Aşık”ı yayınlamıştır. 2010 senesinde “İstiklal” albümüyle müzik listelerini alt üst eden başarılı şarkıcı, çıkış yaptığı günden beri başarılı işlere imza atmakta ve dinleyicisinden yoğun bir ilgi görmektedir.

2012 senesinde dört senedir birlikte olduğu Nida Karaçar ile dünya evine giren başarılı şarkıcısının 2015 senesinde dünyalar tatlısı oğlu Ediz dünyaya gelmiştir.

Özgün Albümleri

  • 2019 – Kalbimin Her Yeri
  • 2018 – Hayalet
  • 2012 – Konu Senden Açılınca
  • 2010 – İstiklal
  • 2007 – Nöbetçi Aşık
  • 2005 – Elveda

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler