Ana SayfaKimdirYiğitcan Özyiğit Kimdir?

İlgili Postlar

Yiğitcan Özyiğit Kimdir?

“Zalim İstanbul” oyuncusu Yiğitcan Özyiğit kimdir? Yiğitcan Özyiğit kaç yaşında? Yiğitcan Özyiğit dizileri neler? Yiğitcan Özyiğit filmleri neler?  Yiğitcan Özyiğit aslen nereli? Yiğitcan Özyiğit hangi burç? Yiğitcan Özyiğit hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Yiğitcan Özyiğit Kaç Yaşında? Yiğitcan Özyiğit Aslen Nereli? Yiğitcan Özyiğit Hangi Burç?

Yiğitcan Özyiğit, 1 Ocak 1990 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Yiğitcan Özyiğit Oğlak burcudur.

Yiğitcan Özyiğit Kimdir?

Yiğitcan Özyiğit eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Lise yıllarında kendini spor dalında geliştiren Yiğitcan Özyiğit aynı zamanda lisanslı tenis ve basketbol oyuncusudur. Sanat ve sporla iç içe büyüyen Yiğitcan Özyiğit, liseden mevzun olduktan sonra reklamcılık bölümünü kazanmıştır. Okuldan başarıyla mevzun olan Yiğitcan Özyiğit, mevzun olduktan sonra bir süre boyunca kendi mesleğini yapmış ancak sonrasında oyunculuk eğitimi almaya karar vermiştir.

Çeşitli kurslarla kendini alanda geliştiren Yiğitcan Özyiğit, bu sene Kanal D ekranlarının sevilen dizisi olan “Zalim İstanbul” ile ilk kez izleyici karşısına çıkmıştır. İlk projesinde başarılı bir kadro içine dahil olma şansını yakalayan Yiğitcan Özyiğit oyunculuğuyla izleyicilerinden de tam not almıştır.

Yiğitcan Özyiğit Dizileri

  • 2019 – Zalim İstanbul
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler