Ana SayfaDedikoduÜnlü Oyuncu Tarık Ünlüoğlu'dan, Hayranlarını Üzen Haber!

İlgili Postlar

Ünlü Oyuncu Tarık Ünlüoğlu’dan, Hayranlarını Üzen Haber!

Ekranların en çok izlenen dizileri arasında olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın usta oyuncusu Tarık Ünlüoğlu‘nun ciğerlerinde sorun olduğu öğrenildi.

En Büyük Destek Eşinden

Tarık Ünlüoğlu’na bu zor zamanlarında en büyük destek ise eşi Gülenay Kalkan’dan geldi. Ünlü oyuncunun eşi Kalkan, bu zor zamanlarda eşinin yanından bir an olsun ayrılmadı.

Tarık Ünlüoğlu Kimdir?

Kısaca Tanıyalım

Tarık Ünlüoğlu, 1957 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İzmir Namık Kemal Lisesi’vi tamamladı. Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera bölümüne girdi ve bir yıl okuduktan sonra Konservatuarın Tiyatro bölümüne geçiş yaptı. Ankara Devlet Tiyatrosu’nda 25 sene görev yaptı. Daha sonra İstanbul Devlet Tiyatrosu’na tayini gerçekleşti.

Genç bir tiyatrocu olarak göreve adım atan Tarık Ünlüoğlu, Ankara Devlet Tiyatrosu’nda 25 yıl görev yaptıktan sonra İstanbul Devlet Tiyatrosu’na tayin oldu. Başarılı bir tiyatrocu olan usta oyuncu, tiyatronun yanı sıra birçok dizi ve filmde de rol aldı, dublaj çalışmaları yaptı.

Tarık Ünlüoğlu, 1988 yılında Gülenay Kalkan ile birlikte yaşamaya başladı. Ünlüoğlu ve Kalkan çifti, 25 yıl birlikte yaşadıktan sonra 14 Şubat 2013 tarihinde Berlin’de evlendi.

Günümüzde ise ekranların en çok izlenen dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da rol almaktadır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler