Ana SayfaDizilerYasak Elma 52. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yıldız Şimdi Ne Yapacak?

İlgili Postlar

Yasak Elma 52. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yıldız Şimdi Ne Yapacak?

Yasak Elma dizisi 51. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde; Şahika, komut aldığı iş birlikçisi ile kötü planlarına devem eder. Yıldız bebeğini dünyaya getirir ancak Şahika, bebeklerin bilekliklerini değiştirip çocuğun Halit’den olmadığı raporunu çıkarttırır. Yıldız ise başkasıyla birlikte olmadığından emin olduğu için DNA sonucuna anlam veremez. Dizi bu bölümden sonra büyük bir tepki alacak gibi görünüyor. Yıldız şimdi ne yapacak?

Pazartesi Dizileri 2019

Yıldız Şimdi Ne Yapacak?

Ender’i teknesine alıp aylarca bakan kişi ona evde şahitlik etmek için gelir ama Şahika’nın annesini tehdit etmesiyle yalancı şahitlik eder ve Ender’in kazaya uğramadığını kendisinin yanında yaşadığı hayattan uzaklaşmak için kalmak istediğini söyler. Ender’e, Erim’in tepkisi büyük olur ve annesini bir daha görmek istemediğini söyler. Erim’in bu anlarında onu teselli etmeye çalışan Yiğit’i duyan Şahika, onu uyarır.

YASAK ELMA 51. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Şahika tarafından etkisi altına alınan Erim annesini görmek istemez. Hatta keşke Şahika’nın kendi annesi olmasını istediğini söyler. Yıldız, konağın kapısında oğlunu istediği için bağırır. Yiğit kapıya çıkar ve ona evin önünden gitmesini söyler. Ender ise oğlumu çok özlediğini söyleyerek Yiğit’e sarılıp ağlayarak Erim’i ona emanet ettiğini söyler. Halit ihalelerini bir bir kaybetmeye başlar. Yıldız’ın doğum sancısı tutar. Yıldız, Ender’i arayıp kendisine yardımcı olması için yanına çağırır.

Ender, Yıldız’a yardım etmek için hastaneye gittiğinde  Halit’e yakalanır. Şahika, Ender’le Yıdız’ın iş birliği yapıp başkasının çocuğunu kendisine kakalamaya çalıştıklarını söyler.  Yıldız, bir erkek çocuğu doğurur. Halit testin sonucunu başında durarak bekleyip sonucu kendi elleriyle alır. Ancak Şahika, hastaneden birisini ayarlayıp bebeklerin bileklerini değiştir. Halit, testin sonucunu alınca Şahika’nın söylediklerinin doğru olduğuna inanır.

DNA testinin sonucunu alan Halit, Yıldız’ın yüzüne çarpar. Yıldız, Şahika’nın işi olduğunu söylese de onu inandıramaz. Yıldız’ın bebeğini başkası alıp gider ve kendi bebeği zanneden Yıldız başkasının bebeğini kucaklamış olur. Yıldız, artık kucağındaki bebeğe ne kadar DNA testi yaptırırsa yaptırsın sonuç aynı olacaktır.

Yasak Elma 51. Bölüm Fragmanı Yayında! Doğum Yapan Yıldız Ender’den Yardım İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler