Ana SayfaDizilerKuzgun 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kuzgun Mektupta Yazanları Öğrenecek Mi?

İlgili Postlar

Kuzgun 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kuzgun Mektupta Yazanları Öğrenecek Mi?

Star Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Kuzgun heyecanla beklenen 19. yeni bölümüyle 2 Ekim çarşamba günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Ferman’ın teyzesi ablasının Ferman’a vermesi için yazdığı mektubu Meryem’e kimseye söylemesi şartıyla okutur. Meryem, kocasının başka kadından olan oğlunun Ferman olduğunu öğrenir ve yere yığılır. O sırada Kuzgun eve gelir. Mektubun saklandığını görün Kuzgun, annesini bayıltan mektupta yazanları öğrenecek mi?

Çarşamba Dizileri 2019

Kuzgun Mektupta Yazanları Öğrenecek Mi?

Kuzgun 19. bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kuzgun, annesi kendine geldikten sonra mektubu alıp çantasına gördüğünü söyleyip o mektupta ne yazdığını sorar. Meryem, henüz yazılanları sindiremediği için bir cevap veremez. Dila, Ferman’a Kartal yanlarında olduğu sürece Kuzgun’un etraflarında olacağını söylediğinde, onun yanıldığını asıl onun kendisinin yanında olduğu sürece Kuzgun etraflarında olacağını söyler. Kuzgun mektubun peşini bırakmaya niyeti yok. Ferman’ın kardeşi olduğunu Kuzgun öğrenecek mi?

İşte Kuzgun 19. bölüm fragmanı…

KUZGUN 18. BÖLÜM ÖZETİ!

Dila, Kuzgun’la görüşmeye gider ancak kimse mahallede onun adresini vermez aynı yolda dönüp durur. Sonunda Kuzgun’a ulaşır ve bu yaptığından vazgeçmesini söyler. Kuzgun’un, mahalle için göğüs gerdiği geri dönüşüm projesi için harfiyat şirketleriyle görüşür ancak hiç bir şirket onunla çalışmak istemez.

Kuzgun, ne pahasına olursa olsun  yeni bir  harfiyat şirketi kurmaya karar verir. Tüm kapıları Ferman’ın kapattığından emin olduğu için tüm risklere rağmen şirketi kurar. Güneş’in birine aşık olduğunu ailesiyle yemeğe davet edildiğini öğrenen Dila onu takip eder ve Kuzgun’un evine gittiğini öğrenir.

Kapıdan onların ne kadar mutlu bir şekilde yemek yemelerini seyrederken, Kuzgun Dila’yı görür. Dila, mahalleyi gezdiğini söylese de Kuzgun, onu kıskandığını anlar. Ferman ise bir an evvel Dila ile evlenmek ister. Olacaklardan korkan Ferman’ın teyzesi ablasının oğluna bıraktığı mektubu Meryem hanıma vermeye karar verir.

Meryem’in kapısını çalıp ölen kocasıyla ilgili önemli bir konuyla konuşmak istediğini söyler. Meyrem’e okuduğu mektuptaki yazanları kimseye söylemeyeceği konusunda söz aldıktan sonra mektubu ona verir. Meryem’in ölen kocasının başka kadından olma oğlunun Ferman olduğu yazıyordur. Meryem mektubu okuyunca bayılır. Kapıdan Kuzgun girer yerde mektubu görür.

Kuzgun 19. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Kuzgun Mektupta Yazanları Öğrenebilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler