Ana SayfaDizilerBir Aile Hikayesi 16. Bölüm Fragmanı Yayında! Cem'in Gittiği Son Yolculuk Mu?

İlgili Postlar

Bir Aile Hikayesi 16. Bölüm Fragmanı Yayında! Cem’in Gittiği Son Yolculuk Mu?

Bir Aile Hikayesi dizisi heyecanla beklenen 15. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Erdem’le Beste’nin arası düzeliyor. Ancak Mahur’un babasını mutlu etmek için aldığı tekne Müjde’yle arasını bozuyor. Cem, Reyhan’ı liseden arkadaşı Engin’den kıskanıyor. Engin’in, Reyhan’a hayranlığını anlatmasıyla Cem, Reyhan’a bir daha o adamla aynı yerde bulunmamasını söylüyor ama sonra üzülüyor. Dizinin yeni fragmanında, Reyhan, Engin’in de olduğu konsere gidiyor. Cem buna müsaide ediyor ancak Beste’nin ısrarıyla Reyhan’ın yanına gitmeye karar veriyor. Cem’in gittiği son yolculuk bu mu oluyor?

Cumartesi Dizileri 2019

Cem’in Gittiği Son Yolculuk Mu?

Bir Aile Hikayesi 16. bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Reyhan’ın koroyla yaptığı konser beğenilince başka bir şehirde konser vermek için koro çağırılır. Reyhan, Cem’e bunu söyleyince ilk sorduğu şey Engin’in de orada olup olmayacağı olur. Ama yinede eşine güvendiğini söyleyip gidebileceğini söyler. Beste, annesinin şehir dışında gittiği konserden babasının üzgün olduğunu görünce iki saatlik yol gidebileceğini söyler. Cem, Reyhan’ın konser verdiği yere gitmek için yola çıkar. Ama Cem’in çıktığı son yolculuk mu olacak bilinmez.

İşte Bir Aile Hikayesi 16. bölüm 1. fragmanı…

BİR AİLE HİKAYESİ 15. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Erdem’le Beste’nin arası düzeliyor. Mahur, babasının tekne hayali olduğunu öğrendiğinde omu mutlu etmek için çok pahalı bir tekne alıyor. Müjde, bunu öğrendiğinde kendisine sormadığı için Mahur’a kızıyor. Mahur’la Müjde’nin tartışmalarını duyan Şakir, çok üzülüyor ve oğluyla konuşup karısının gönlünü anlamasını istiyor.

Reyhan’ın gittiği koronun konserinde bulunan Cem, Engin’in yanına gelip onun çok şanslı olmasını söylemesiyle kıskançlık krizlerine giriyor ve eve gelince Reyhan’ın o adamın bulunduğu yere gitmemesini istiyor. Karı koca tartıştıktan sonra Cem, Reyhan’ı üzdüğü için özür diliyor.

Berk, Nil’in doğum gününe yanında gelmesi için Beste’yi çağırıyor. İki kardeş Nil’in doğum gününe gidiyor. Berk. Cemal Süreyya’nın şiir kitabını ona hediye ediyor. Nil, nişanlısından aynı gün evlenme teklifi alıyor ama Berk’in hediyesini görünce kafası karışıyor ve onunla konuşmak istediğini söylüyor.

Bir Aile Hikayesi 15. bölüm 2. Bölüm Fragmanı Yayında! Cem Reyhan’ı Engin’den Kıskanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler