Ana SayfaDedikoduBeren Saat'den Dj Maga Açıklaması Geldi..

İlgili Postlar

Beren Saat’den Dj Maga Açıklaması Geldi..

Haftalardır Magazin gündeminde bomba etkisi yaratan Fransız DJ Maga ile yasak aşk yaşadığı iddia edilen oyuncu Beren Saat’den nihayet açıklama geldi. Güzel oyuncu ortaya çıkan ve dedikoduların çıkış sebebi olarak kabul edilen o gizemli fotoğrafla ilgili bakın neler söyledi. Detaylar Haberimizde..

Oyuncu Beren Saat’den Dj Maga Açıklaması Geldi..

Uzun zamandır, ünlü şarkıcı eşi Kenan Doğulu ile boşanacakları yönünde haberler çıkan ve bu iddialara kesin bir dille yanıt vermekten çekinen oyuncu Beren Saat, hakkında çıkan yasak aşk iddiasını destekleyen fotoğraf Magazin Haberleri‘nde bomba etkisi yaratmıştı. Beren Saat, sonunda sessizliğini bozup magazin gündemini alt üst eden bir itirafta bulundu.

Beren Saat ve Kenan Doğulu Cephesinde Kim Haklı?

Beren Saat Yasak Aşk İddialarına İlk Kes Yanıt Verdi!..

Son deönemlerde eşi ünlü şarkıcı Kenan Doğulu’yu sahnesinde izlemeyi bile tercih etmeyen Beren Saat, bu yaz boyunca dünyaca ünlü Fransız DJ Maga’nın vermiş olduğu konserlerde hep en önde yerini aldı ve Sosyal medya hesablarında dj Maga ile takipleşmeye başlayan oyuncu Beren Saat, iddialar hakkında kendisine sorulan sorulara ilk defa cevap verdi.

Beren Saat: “Evet…”

Magazin muhabirlerinin objektiflerine Nişantaşında takılan Beren Saat, ünlü Fransız DJ Maga ile birlikte fotoğraflarının ortaya çıkmasının hatırlatılması üzerine “Evet, o fotoğraftaki bendim” ifadeleriyle cevap verdi.

Kenan Doğulu Ne Diyecek?

Kenan Doğulu Kimdir?

Beren Saat ile Dj Maga’nın yasakaşk iddialarını kuvvetlendiren gelişmelerin ardından Kenan Doğulu’nın ne cevap vereceği konuşuluyor..

Tüm Beren Saat Magazin Haberleri Burada!…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler