Ana SayfaDedikoduBurak Özçivit 10 milyon lirayı reddetti

İlgili Postlar

Burak Özçivit 10 milyon lirayı reddetti

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit son dönemde yeni sezonda oynayacağı Diriliş Osman’dan alacağı para ile gündemdeydi. Burak Özçivit 10 milyon lirayı reddetti. Yakışıklılığı ile gündemdeki yerini koruyan Burak Özçivit şimdi de konuşulan yüksek bedellerin arkasından şimdi de reddettiği miktar ile gündemde. Detaylar haberimizde…

Burak Özçivit’in Bölüm Başı Aldığı Ücret Hayrete Düşürdü..

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit 10 milyon lirayı reddetti

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit yeni dizi anlaşması yapmasının ardından tam bir yıl önce yeni rolü için çalışmalarına başladı. Diriliş: Omsan hazırlıkları için hem saçlarını uzattı hem at binme dersleri aldı diğer yandan da kılıç kullanma dersleri aldı. Tam manasıyla planlı bir şekilde rolüne hazırlanarak kendisini tam anlamıyla yeni rolüne adadı. Başka projede yer almadığı bu süreçte ise bir çok markadan hatta bir çok ülkeden reklam teklifleri aldı. Burak Özçivit tüm enerjisini eşine ile Nisan ayında doğan oğlu Karan’a ve yeni dizisinin hazırlıklarına verdiği için reklam dünyasına ara vermek kararı aldı ve uyguladı.

Burak Özçivit’in Kuveyt’te 80 Kadınla Yemek Yemesi Tepki de Aldı Destek de!

Yukarıda bahsettiğimiz sebeplerden dolayı teklifleri kabul etmediğini açıkladı. Arap yarımadasında bilinirliği ve popülerliği yüksek olan Burak Özçivit, son reklam teklifini ise yine büyük bir hayran kitlesine sahip olduğu ülkelerden bir tanesi olan Dubai’den aldı. İsmi açıklanmayan Dubaili bir firma, bebek bezi reklamında oynaması için Özçivit’in kapısını 10 milyon liralık bir bütçe ile çaldı. Ancak yakışıklı oyuncu, ailesine zaman ayırmak istediği ve yoğun geçen yeni dizi hazırlıkları dolayısıyla bu teklifi de geri çevirmek zorunda kaldı. Basına yansıyan bu gelişme sonrası yakışıklı oyuncu Burak Özçivit henüz bir açıklama yapmadı, bir açıklama yaparsa sizlerle paylaşacağız.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler