Ana SayfaDedikoduDuygu Sarışın'dan şaşırtan Çağatay Ulusoy açıklaması

İlgili Postlar

Duygu Sarışın’dan şaşırtan Çağatay Ulusoy açıklaması

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy ile ilişkisi yılan hikayesine dönen, bir ayrılıp bir barışan Duygu Sarışın yeni diziyle ekranlara dönmek için gün sayıyor. Nişantaşı’nda görüntülenen Duygu Sarışın yakışıklı oyuncu sorulan soru üzerine Çağatay Ulusoy ile ilişkilerinin devam edip etmediğine de yanıt verdi. Duygu Sarışın Çağatay Ulusoy açıklaması ile şaşkınlık yarattı.

Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın ayrıldı mı?

Duygu Sarışın Çağatay Ulusoy açıklaması ile şaşkınlık yarattı

Son dönemde sevgilisi Çağatay Ulusoy ile ayrıldığı yönünde çıkan haberlerle gündemden düşmeyen güzel oyuncu Duygu Sarışın, sorulan soru üzerine bu iddialara son noktayı koydu. Güzel oyuncu, önceki gün Nişantaşı’nda dolaşırken magazin haberleri objektifine takıldı.  Mikrofonları bir anda karşısında bulan Duygu Sarışın iş toplantısı için Nişantaşı’na geldiğini söyledi. Duygu Sarışın, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarının fotoğraf isteklerini geri çevirmedi ve hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.

Duygu Sarışın, Serenay Yüzünden Kıskançlık Krizlerinde!

Yakın zamanda tekrar televizyona döneceğini ve yeni bir dizi projesiyle ekranda olacağını paylaşan Duygu Sarışın yeni dizi projesi için çok heyecanlı olduğunu da sözleri arasında belirten Duygu Sarışın, “Yeni dizi projesi çok yakında. Bilgiyi benden değil de yapım şirketinden almanız daha doğru olur” dedi.

Kendisine sorulan sorulara cevap veren duygu Sarışın’ı yakalamışken özel hayatı hakkında kendisine soru sormak kaçınılmazdı tabii ki. Bu konuda kendisine yöneltilen sorulara cevap vermekten kaçınmaya çalışan ünlü oyuncuya “Çağatay Ulusoy ile ilişkiniz devam ediyor mu?” diye soruldu. Sarışın, “Ben hiçbir zaman özel hayatım hakkında konuşmadım. Basın bir ayırıyor, bir barıştırıyor” diye cevap verdi. Bu cevap üzerine gelen “O zaman birinci ağızdan duyalım?” sorusuna ise başını öne doğru iki defa eğerek ‘Ediyor’ şeklinde cevap verdi. Nişantaşı’nda dolaştığı süre boyunca Duygu Sarışın’ın uzun uzun telefon görüşmesi yapması da dikkatlerden kaçmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler