Ana SayfaÜnlülerÇağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın ayrıldı mı?

İlgili Postlar

Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın ayrıldı mı?

Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın ayrıldı mı? Ünlüler dünyasının en gözde çiftlerinden Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın çiftinden kötü haber mi geldi? Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın ayrıldı mı? Detaylar haberimizde…

Çağatay Ulusoy Hollywood’a uçtu

Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın aşkı bitti mi?

Adını Feriha Koydum isimli fenomen dizide canlandırdığı karakter ve sergilediği üstün performansın yanı sıra yakışıklılığı ile de ekranların en aranılan oyuncularından biri olarak anılan Çağatay Ulusoy’un büyük aşkı bitti mi? Şimdilerde Star TV ekranlarının iddialı dizisi Ufak Tefek Cinayetler’de rol alan ve Burcu karakterine hayat veren güzel ve başarılı oyuncu Duygu Sarışın, ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy ile aşk yaşıyordu. Uzun süredir birlikte olan çiftten kötü haber geldi.

Çağatay Uluyor kimdir?

Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın neden ayrıldı?

Şimdilerde Netflix’in ilk Türk dizisi Muhafız’da rol alması ile gündemde olan Çağatay Ulusoy ve Ufak Tefek Cinayetler dizisinin Burcu’su Duygu Sarışın çiftinin ayrıldığı iddia edildi. Kariyerinin en parlak günlerini yaşarken, oyunculuk anlamında kendini geliştirmek, yabancı dilini geliştirmek ve ajanslar ile iletişimde olmak için Amerika’ya giden Çağatay Ulusoy’un, sevgilisi Duygu Sarışın’a zaman ayırmakta güçlük çektiği, aralarında yaşanan görüşememe durumunun yoğunlaşmasından kaynaklanan sorunlar nedeni ile ayrılma kararı aldıkları iddia edildi.

Duygu Sarışın Kimdir?

Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın aşkı bitti. Ünlü çiftten açıklama bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler