Ana SayfaÜnlülerÜnlü türkücü Nihat Doğan, Yeni İşinin Müjdesini Verdi!

İlgili Postlar

Ünlü türkücü Nihat Doğan, Yeni İşinin Müjdesini Verdi!

Ünlü türkücü Nihat Doğan, sosyal medya paylaşımı ile takipçilerine başlayacağı yeni projesinin müjdesini verdi. Nihat Doğan’ın başlayacağı projesi ne olacak? detaylar Haberimizde..

Nihat Doğan Hakkında Bir Bomba İddia Daha..Ece Erken’in Hamlesi Şoke Etti!

Ünlü türkücü Nihat Doğan, Yeni İşinin Müjdesini Verdi!

Geçtiğimiz günlerde “Bir daha magazin programı yapmayacağım” diyerek çok konuşulan Nihat Doğan, sosyal medya  hesabından yaptığı paylaşımla, takipçilerine sinema filmi müjdesi verdi.

“Nihat Doğan sineması daha yeni başlıyor” diyerek Müjdeyi Verdi!

Instagram hesabından fotoğrafını paylaşan Ünlü türkücü Nihat Doğan paylaşımına, “Tırtılın yolun sonu dediğine Allah Kelebek demiş.. Nihat Doğan SİNEMASI daha yeni başlıyor. Hazırlıklara başladık Rabbim mahçup etmesin..” notunu eklediği görüldü.

Nihat Doğan kimdir?

“Helallik İstiyorum” Demişti..

Geçtiğimiz günler sosyal medya hesabın paylaşım yapan ünlü şarkıcı Nihat Doğan, sanatçılardan özür dileyerek helallik istemişti. Nihat Doğan açıklamasında,  “Dünya tahta bir beşikle gelip, tahta bir baston ile gelip gideceğimiz bir yerdir. Topraktan geldik, toprağa gideceği, mesele çamurlaşmamak! empati yapmak, kendini sorgulamak, hatalarınla yüzleşmek insanlaşmıştır, hatada yanlışta, ısrar ise şeytani bir fıtrattır. Bir daha asla magazin programı yapmayacağım bu yüzden de, Üzdüğüm kırdığım hakkına girdiğim vebalini ve ahını aldığım başta @gulben123 Olmak üzre tüm sanatçı arkadaşlarımdan helallik istiyorum. Ha bu arada ben programı bırakırken koltuğuma göz diken insanların bana adamlık dersi vermesi hükümsüzdür. Kimseyle kavga etmek gibi bir derdim de yok. Rabbim hepimizin yolunu açık etsin hepimize bol kazançlar versin inşallah.” demişti. Ünlü türkücü Nihat Doğan’ın bu sözleri sosyal medyada çok konuşulmuştu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler