Ana SayfaÜnlülerEser Yenenler 3 Adam'dan ayrıldı mı?

İlgili Postlar

Eser Yenenler 3 Adam’dan ayrıldı mı?

Gençlik döneminden bu yanan birlikte olan ve BKM Mutfak ile birlikte bilinirliklerini önemli ölçüde arttıran ve 3 Adam ile zirve yapan Eser Yenenler 3 Adam’dan ayrıldı mı?

İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç: Bu saatten sonra ayrılmayız!

Eser Yenenler 3 Adam’dan neden ayrıldı?

3 Adam’ın lokomotif ismi Eser Yenenler‘in İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç‘tan ayrılarak bundan sonra yoluna yalnız başına devam etme kararı aldığı iddiası kulislerde yüksek sesle dillendirilmeye başladı. Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’la birlikte yaptığı 3 Adam programıyla ses getirmiş ve muhteşem üçlünün sonraki programları ve yapması muhtemel projeleri merak edilir olmuştu. Kulislerde dolaşan iddialara göre Eser Yenenler kariyerinin sonraki adımlarında üçlüden ayrılarak yoluna tek başına devam etme kararı aldığı öne sürüldü.

Herhangi bir açıklama yapmasa da Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak ile çok iyi dostluklarının olduğunu ama kariyerlerinde geldikleri bu adımdan sonra herkesin kendi kariyerleri için solo projelere yönelmesini gerektiğini söyleyen Eser Yenenler’in geçmişte olduğu gibi müziğe yöneleceği iddiaları da bomba iddiayı tamamlar nitelikte.
Eser Yenenler, gençliğinde önemli bir yeri olan ve lise yıllarında yaptığı gibi yeni bir rock grubu projesini hayata geçirmeyi de planladığı da konuşuluyor. 3 Adam’ın diğer iki yıldızı Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak Yol Arkadaşım 2 filmlerinin vizyona girmesi için gün sayıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler