Ana SayfaÜnlülerBir evlilik haberi de Eser Yenenler'den!

İlgili Postlar

Bir evlilik haberi de Eser Yenenler’den!

Çapkınlıkları ile sık sık gündem olan Eser Yenenler’den müjdeli haber. Eser Yenenler, bir süredir aşk yaşadığı Türkiye dördüncü güzel Berfu Yıldız ile evlilik kararı aldı. Düğün ne zaman? Eser Yenenler ve Berfu Yıldız ne zaman evleniyor? Detaylar haberimizde…

Murat Boz-Aslı Enver ayrılığına ilk yorum Eser Yenenler’den

Eser Yenenler’in sessizliğinin nedeni belli oldu

Ünlü oyuncu Eser Yenenler, Türkiye’nin en çapkın ünlüler arasında ismi sayılan bir isimdi. Sık sık çapkınlık haberleri ile gündeme geliyordu. Ancak, bir süredir gece hayatına ara vermiş, ismi çapkınlık haberlerinden uzak kalmıştı.

Eser Yenenler kimdir?

Eser Yeneler ve Berfu Yıldız evleniyor

Eser Yenenler’in çapkınlıktan vazgeçmesinin neden ortaya çıktı. Ünlü oyuncu, 2015 Miss Turkey 4. güzeli Berfu Yıldız ile aşk yaşamaya başladı. Yaklaşık olarak iki aydır devam eden aşk, nikah masasına doğru ilerliyor. Eser Yenenler ve Berfu Yıldız evlenmeye karar verdi.

Onun sayesinde sigarayı ve gece hayatını bıraktım

Eser Yenenler ve Berfur Yıldız’ın önümüzdeki yıl nikah masasına oturmaya karar verdikleri ortaya çıktı. Mutluluğun tadını çıkan Eser Yenenler’in, yakın çevresine sevgilisi Berfu Yıldız hakkında “Berfu bana çok iyi geldi, onun sayesinde sigarayı ve gece hayatını bıraktım.” dediği de gelen duyumlar arasında.

Eser Yenenler, son olarak Murat Boz ve Aslı Enver ayrılığı ile ilgili yaptığı “Ayrılmamış da olabilirler. Henüz Murat’la konuşmadık. Öyle bir şey varsa barışsınlar.” şeklindeki yorumla gündeme gelmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler