Ana SayfaDedikoduHenüz boşanmadı ama... Gonca Vuslateri ve Kerem Alışık aşkı belgelendi

İlgili Postlar

Henüz boşanmadı ama… Gonca Vuslateri ve Kerem Alışık aşkı belgelendi

Ünlüler dünyasından bir aşk bombası daha! Gonca Vuslateri ve Kerem Alışık aşk mı yaşıyor? Ünlü ikili birlikte görüntülendi. Aşk sorularına ne yanıt verdiler? Detaylar haberimizde…

Tehlikeli Karım Şoku Sonrası Gonca Vuslateri’ne Moral Veren Teklif!

Gonca Vuslateri ve Kerem Alışık aşk yaşıyor

Geçtiğimiz haftalarda yaptığı bir açıklama ile eşinden boşanma kararı aldığını duyuran ünlü oyuncu Gonga Vuslateri, Kerem Alışık ile yakalandı. Mekanda birlikte görüntülenen Vuslateri ve Alışık, mekan çıkışında ayrı ayrı çıkmayı tercih etti. Ne yaptılarsa birlikte görüntü vermeye engel olamadılar.

Gonca Vuslateri Kimdir?

Kerem Alışık ve Gonca Vuslateri aşkı görüntülendi

Kerem Alışık, Cihangir’de bulunan bir mekanın üst katını kapattı. Burada, Gonca Vuslateri ile birlikte baş başa vakit geçirdi. İki ünlü oyuncu, mekan çıkışında basın mensuplarının beklediğini öğrenince, Gonca Vuslateri mekana iki kız arkadaşını çağırdı.

Ne yaptılarsa olmadı

Bir süre daha sohbet edildikten sonra saat sabaha karşı 03:00 sularına geldi. Gonca Vuslateri ve Kerem Alışık, basın mensuplarının görüntü almasını engellemek için mekanın ışıklarının kapatılmasını istedi. Ancak, bu da görüntülenmelerini engelleyemedi.

Neden buluştular?

Mekandan ayrı ayrı çıkan Gonca Vuslateri ve Kerem Alışık, aşk sorularına ne yanıt verdi? Gonca Vuslateri ve Kerem Alışık aşk sorularına yanıt vermek istemedi. Kerem Alışık, buluşma için “Bir teşekkür buluşmasıydı.” demekle yetindi.

Gonca Vuslateri henüz boşanmadı

Gonca Vuslateri, 2016 yılının ilk günü ses mühendisi Edip Burak Ertoğan ile yurt dışında nikah masasına oturmuştu. Ancak, iki ay önce boşanma kararı aldığını duyurmuştu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Vuslateri, sürpriz kararını açıkladığı paylaşımında “Eşim Burak Ertoğan ile uzun süredir ayrı sürdürdüğümüz evliliğimizi hukuki olarak da sonlandırmaya karar verdik. İçinde bulunduğumuz yoğun gündemde, bizim için de hassas olan bu süreçte herkesin anlayışını bekliyoruz.” ifadelerini kullanmıştı.

Kerem Alışık ve Songül Öden aşkı

Kerem Alışık, yeni ünlü bir oyuncu olan Songül Öden ile tam sekiz yıl boyunca tutkulu bir aşk yaşamıştı. Ancak, ünlüler dünyasının gözde çifti bir buçuk yıl kadar önce yollarını ayırmıştı. Alışık, şimdi yeni bir aşka yelken açtı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler