Ana SayfaÜnlülerTehlikeli Karım Şoku Sonrası Gonca Vuslateri’ne Moral Veren Teklif!

İlgili Postlar

Tehlikeli Karım Şoku Sonrası Gonca Vuslateri’ne Moral Veren Teklif!

Oyuncu kadrosu ve farklı hikayesi ile yayın macerasının uzun soluklu olması beklenen Tehlikeli Karım dizisi reyting kurbanı olarak final yapmıştı. Bu durum başrol oyuncusu Gonca Vuslateri olmak üzere tüm oyuncularda hayal kırıklığı yaşattı. Özel hayatında da zor zamanlar geçiren ünlü oyuncu Gonca Vuslateri yeniden moral kazanacağı bir teklif aldı.

Gonca Vuslateri’den Şok Açıklama: Boşanıyoruz

Final Hüsranı Yaşamıştı

Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Tehlikeli Karım dizisinde rol alan Gonca Vuslateri, farklı hikayesi ile aslında ekrana renk katan dizinin final yapmasının üzüntüsü içinde.Pazar akşamları yayınlanan ve Savaşçı, Jet Sosyete, Çocuklar Duymasın gibi dizilerle girdiği reyting rekabetini kaybeden Tehlikeli Karım’ın ekran macerası sona erdi.  Başrollerinde Gonca Vuslateri, Seçkin Özdemir, Bige Önal ve Mustafa Üstündağ’ın paylaştığı Tehlikeli Karım dizisi reyting rekabetini kaybetti. Gonca Vuslateri, beğeniyle izlenen Anne dizisinden sonra Tehlikeli Karım ile ekrana dönmüştü. Final hüsranı yaşayan ünlü oyuncu, moral kazanacağı yeni bir teklif aldı.  Gonca Vuslateri, bu yıl 23’üncüsü gerçekleşecek ‘Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncuları Ödülleri’ gecesinde sahneye çıkacak.

Ödül töreninde Vuslateri sürprizi

Oyuncu, 7 Mayıs Pazartesi gecesi MKM Atilla İlhan Salonu’nda yapılacak törende, sürpriz bir şarkı seslendirecek. Vuslateri’ne piyanosuyla İklim Tamkan da eşlik edecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler