Ana SayfaÜnlülerÇukur'un Vartolu'su Erkan Kolçak Köstendil'e ahlaksız teklif 'pes' dedirtti!

İlgili Postlar

Çukur’un Vartolu’su Erkan Kolçak Köstendil’e ahlaksız teklif ‘pes’ dedirtti!

Çukur’un Vartolu Sadettin’i Erkan Kolçak Köstendil’e ahlaksız teklifler yağıyor. Son dönemlerin parlayan yıldızı Erkan Kolçak Köstendil için “Akşam yemeği yemek için ‘ne isterse yaparım.” diyenler bile var. Detaylar haberimizde…

Vartolu Erkan Kolçak Köstendil’den nişanlısına romantik sürpriz!

Çukur’un Vartolu’suna ahlaksız teklif yapıyor

SHOW TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinde Vartolu karakteri ile son dönemlerin en çok ilgi gören isimlerinden biri haline gelen ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, hızlı yükselişinin meyvesini toplarken, bir yandan da hayranlarından gelen ahlaksız sayılabilecek teklifler ile uğraşıyor.

Erkan Kolçak Köstendil kimdir?

Erkan Kolçak Köstendil’e yapılan ahlaksız teklifler neler?

Erkan Kolçak Köstendil’in başarılı yükselişinde aldığı ahlaksız olarak değerlendirilebilecek teklifleri konu alan Habertürk yazarı Esin Övet, yazısında çarpıcı ifadelere yer verdi.

Esin Övet’in yazısındaki ilgili kısım şu şekilde:

İnanın hiç ama hiç abartmıyorum. Bu cümleyi o kadar çok kadından duyuyorum ki size anlatamam. Hadi bazılarının gücü var konuşuyor bazıları öyle konuşuyor ki bu paraları rüyalarında göremez. Aman ağzınızdan çıkan laflara dikkat hanımlar. Neyse şaka bir yana. Show TV’nin başarılı yapımı “Çukur”un Vartolu’su Erkan Kolçak Köstendil, bundan önce sayısız dizide rol aldı.

“AKŞAM YEMEĞİ YESİN, NE İSTERSE YAPARIM”

Ancak Vartolu öyle bir geldi ki hayatımıza, herkesin bir anda ilgisini çekti. Kadınlar, Vartolu yani Erkan için seferber oldu. Araya aracılar sokup tanışmak isteyenler var. Hatta “Yeter ki benimle bir akşam yemeği yesin ne isterse yaparım” diyenler yanıp tutuşuyor. Ama bildiğim kadarıyla asla bu tarz buluşmalara katılmıyor.

“SADECE İSİMLER DEĞİŞİYOR”

Bana çok soran var. Nişanlı olduğunu duyunca “Sus o konuyu hiç açma” diye başlayan cümleler kuruyorlar. Ve bu konuşmalar bana hep bir dönem Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ ve Halit Ergenç gibi isimleri hatırlatıyor. İnanın hepsinde aynı şeyler yaşanmıştı. İnanın. Aynı konuşmalar, aynı cümleler. Değişmiyor. Sadece isimler değişiyor. Sırayla bu işler malum. Ha bir de rol meselesi. Unutmayın.

Çukur’da Vartolu karakterine hayat veren ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, kendisi gibi oyuncu olan Cnanu Tosun ile nişanlı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler