Ana SayfaÜnlülerNazlı Hamarat'ın bebeğinin babası ortaya çıktı!

İlgili Postlar

Nazlı Hamarat’ın bebeğinin babası ortaya çıktı!

Bir stil yarışması ile adını duyuran Nazlı Hamarat, hamile olduğunu duyurmuştu. Eşi bir cinayete kurban giden, sevgilisinden de ayrılan Nazlı Hamarat’ın bebeğinin babasının kim olduğu merak ediliyordu. Hamarat’ın “Bir hataydı” dediği, bebeğinin babası ortaya çıktı. Detaylar haberimizde…

Nazlı Hamarat’ın bebeğinin babası kim?

Yarışmacı olarak katıldığı İşte Benim Stilim yarışması ile ünlenen Nazlı Hamarat’ın iş adamı eşi Emir Cevdet Şaşmaz, Ukrayna’da boğazı kesilerek öldürülmüştü. Cinayetin ardından skandal iddialar gündeme gelmişti. Eskort kadın ve pırlanta kaçakçılığı sebebinden dolayı öldürüldüğü iddia edilen Emir Cevdet Şaşmaz’ın sevgilisi olduğunu iddia eden Vijdan Atasever isimli şahıs, Şaşmaz’ın yanında öldürüldüğünü iddia etmişti. İddiaların ardından Nazlı Hamarat ve Vijdan Atasever arasında tartışma yaşanmıştı.

Bebeğin babası olabilir mi?

Nazlı Hamarat, olayın ardından birkaç ay sonra Aydın Gaffar ile yeni bir aşka yelken açmıştı.Ancak, bir süre önce anlaşamayarak yollarını ayırdıkları öğrenildi. Aydın Gaffar’ın bebeğin babası olma ihtimali gündeme gelmişti. Nazlı Hamarat’ın aşk yaşadığı Aydın Gaffar’ın, Ukrayna’da feci şekilde bir cinayete kurban gide kocası Emir Cevdet Şaşmaz’a olan benzerliği de dikkat çekmişti.

O bir hataydı, öğrendiğinizde üzülürsünüz…

Nazlı Hamarat, sosyal medya hesabından karnının şiştiği bir fotoğrafını “Gebeliğimin 31. haftasındayım” notu ile paylaşarak hamile olduğunu duyurmuştu. Hamarat’ı bu paylaşımının ardından bebeğin babasının kim olduğu merak edilmeye başlandı. Bebeğin babasını soran takipçilerine Nazlı Hamarat’ın yanıtı “Babasını öğrendiğinizde üzülürsünüz diye korkuyorum. O bir hataydı ama bir meleği bu yüzden cezalandırmak istemedim.” şeklinde oldu.

Bazı babaların hiç olmaması daha hayırlı olabilir bazen

Başka bir takipçisinin “Babası yanında olacak mı senin?” şeklindeki sorusuna Nazlı Hamarat’ın yanıtı “Baba vasfını hak ederse olabilir… Babalık da annelik kadar önemli bence. Bazı babaların hiç olmaması daha hayırlı olabilir bazen.” şeklinde olmuştu.

Nazlı Hamarat’ın bebeğinin babası ortaya çıktı

Ünlü isim Nazlı Hamarat’ın bebeğinin babasının ismini açıklamadan yaptığı açıklamaların ardından “O bir hataydı” şeklinde tabir ettiği, bebeğinin babası ortaya çıktı. Nazlı hamarat’ın eski sevgilisi Aydın Gaffar, “Bebeğin babası benim. Bebeğimiz uzaydan gelmedi.” şeklinde bir açıklama yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler