Ana SayfaÜnlülerTuğba Özay, Kıyafetiyle Alay Konusu Oldu!

İlgili Postlar

Tuğba Özay, Kıyafetiyle Alay Konusu Oldu!

Instagram hesabından yaptığı cesur paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Ünlü Manken Tuğba Özay, bu kez ilginç kıyafetiyle Takipçilerini şoka uğrattı. Tuğba Özay’ın bir takipçisi paylaşıma, nasıl bir yorumu yaptı? Konunun detayları Haberimizde..

Tuğba Özay Yaz Sezonunu Bitiremedi!

Tuğba Özay, Kıyafetiyle Alay Konusu Oldu!

Kendisini ‘Tabiatın Kızı’ olarak özdeşleştiren Ünlü şarkıcı Tuğba Özay, giydiği kıyafet ile sosyal medyada alay konusu oldu. Tuğba Özay’ın bir takipçisi paylaşıma, “Tuğba bu nasıl kıyafet gözlerimiz kanadı” yorumunu yaptığı görüldü.

“Tuğba Bu Nasıl Kıyafet Gözlerimiz Kanadı.”

Instagram hesabından sahne öncesi fotoğrafını takipçileri için paylaşan Ünlü şarkıcı Tuğba Özay, alay konusu oldu. Instagram Takipçileri, Tuğba Özay’ın kostümünü eleştiri yağmuruna tuttu. Tuğba Özay’ın bir takipçisi bu paylaşıma, “Tuğba hanım hiç yakışmamış kıyafet doğruya doğru.” yorumunu yaparken başka bir takipçisi ise, “Tuğba bu nasıl kıyafet gözlerimiz kanadı.” yorumunu yaptı.

Tuğba Özay kimdir?

Tuğba Özay Mayosuyla Şelaleye Tırmanmıştı!

Ünlü isim Tuğba Özay, siyah mayosuyla şelaleye tırmandığı anları sosyal medya hesabı olan Instagram ile takipçileriyle daha önce paylaşmıştı. Tuğba Özay, fiziğiyle bu paylaşımı ile takipçilerinden tam not almıştı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler