Ana SayfaDedikoduKubilay Aka: Açıklamaları Muhatabına Yapıyorum!

İlgili Postlar

Kubilay Aka: Açıklamaları Muhatabına Yapıyorum!

Herkesin büyük bir şevkle baktığı Kubilay Aka ve Miray Daner aşkı Ağustos ayının başında ihanet nedeniyle son bulmuştu. Dillere destan olan aşkın bu kadar üzücü bir şekilde gündeme gelmesi de çiftin sevenlerini bir hayli kırmıştı.  Kubilay Aka geçtiğimiz gün bir tiyatro oyunundan çıktığında objektiflere yakalandı. Geçtiğimize Hilal Altınbilek konusunda ağzını bıçak açmayan ünlü oyuncu Kubilay Aka: Açıklamaları Muhatabına Yapıyorum! açıklamasıyla gündeme bomba gibi düştü!

Vicdanlar Rahatladı Mı?

Son bir senenin en popüler ayrılık duyurma plaformu olarak karşımıza sosyal medya çıkıyor. Ve ne hikmetse sosyal medyada saygı çerçevesinde ayrıldığını iddia eden tarafların adı genelde ihanet iddialarına karışıyor. Bu yeni geleneğin bir parçası olan Kubilay Aka Ağustos ayının başında sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafın altına ihanet olmadığını, hala Daner’i çok sevdiğini ancak ilişkiyi yürütemediklerini dile getirerek ayrıldıklarını açıklamıştı. Ancak bu açıklamanın ardından Daner’in suskunluğunu koruması akıllarda soru işareti bırakmıştı ki,  çiftin ayrılığının nedenin ihanet olduğu ortaya çıktı.

Kubilay Aka ve Hilal Altınbilek’ten yeni haber!

Hilal Altınbilek ve Kubilay Aka’nın Fotoğrafları Olay Oldu

Miray Daner ile ayrıldığı gün oyuncu Hilal Altınbilek ile samimi görüntüleri ortaya çıkan Kubilay Aka ihanet iddiaların ardından derin bir sessizliğe bürünerek sorulara karşı karşı sessiz kalmayı tercih etmişti. Olaydan birkaç gün sonra görüntülenen Altınbilek ise, “Bir Zamanlar Çukurova” ilgili sorulara yanıt verirken kendisine Kubilay Aka sorusu sorulunca basın mensuplarının yanından ayrılmayı tercih etmişti.

Kubilay Aka Kimdir?

Kubilay Aka: Açıklamaları Muhatabına Yapıyorum!

Altınbilek ve Kubilay Aka’nın fotoğraflarının ortaya çıkmasından birkaç gün sonra Hilal Altınbilek’in menajerlik şirketi ilişki iddialarını yalanlamış ancak Aka hala suskunluğunu korumaya devam etmişti. Dün akşam bir tiyatro oyunundan çıkarken görüntülenen Aka ihanet ve Miray Daner hakkındaki sorulara başka bir zaman konuşuruz diyerek “Açıklamaları ben muhatabına yapıyorum. Bu konunun muhatabı da insanlar değil maalesef. Bunu konuşmanın yeri de burası değil.” yanıtı vererek muhatabın Hilal Altınbilek mi yok sa Miray Daner mi olduğu konusunu da muammada bıraktı…

Miray Daner Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler