Ana SayfaDizilerÇocuk 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asiye Hasan'ı Hastaneye Yetiştiriyor!

İlgili Postlar

Çocuk 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asiye Hasan’ı Hastaneye Yetiştiriyor!

Star Tv’nin yeni dizilerinden Çocuk reytinglerin ilk sıralarında yer almayı başardı. Büyük bir beğeni ile izlenen dizinin 4. yeni bölümü ekranlara geldi. Akça ve annesi Hasan’ın eline düşüyor. Hasan Emineyi öldürmekten son anda vazgeçiyor. Akça’yı Hasan’a teslim edenin annesi olduğunu öğrenen Ali Kemal, Hasan için suç duyurusunda bulunuyor. Akça, Hasan’ı yaralıyor ancak Asiye, Hasan’ı yaralı şekilde bulup hastaneye gözyaşları içinde yetiştiriyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Asiye Hasan’ı Hastaneye Yetiştiriyor!

Çocuk dizisinin 5. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Hasan, Akça’yla Emine’yi ele geçiriyor. Emine’yi öldürmek için kafasına silah dayıyor. Ancak Akça’nın feryatlarına dayanamayıp öldürmekten vazgeçiyor. Adamları Emine’yi götürüp dağ başında bırakıyor. Şule ise Efe’nin Akça’nın oğlu olduğunu öğrenip Asiye’den bunun hesabını soruyor ve artık ona annelik edemeyeceğini söylüyor.

ÇOCUK 4. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ali Kemal’le Murat eve sarhoş bir şekilde geliyor ve Şule ile annelerinin bağrışmalarını duyuyorlar. Şule, onlara Akça’yı Hasan’a teslim edenin Asiye olduğunu söylüyor ve ortalık karışıyor. Murat, annesine büyük hakaretler ediyor. Ali Kemal, Hasan’ın Akça’yı kaçırdığı için suç duyurusunda bulunuyorlar. Hasan’ın adamları Murat’ı kaçırıp hırpalıyorlar. Ali Kemal bunu Hasan’ı takip ederken öğreniyor.

Asiye ertesi gün, Şule’nin elinden bebeğini alarak Efe’ye annelik etmeyecekse o çocuğuna da annelik edemeyeceğini söyleyip, Efe’yi akvaryuma götürmesi için emrivaki yapıyor. Şule, Akça’nın annesinin yanına gidip kendisini Akça’ya götürmesini istiyor. Hasan ise, Akça’yı kilitlediği eve gittiğinde, Akça elindeki cam parçasıyla Hasan’ı yaralıyor. Emine, Şule’yi Akça’nın bulunduğu yere götürdüğünde, Hasan’ı kanlar içinde yerde buluyorlar. Şule, Hasan’ın öldüğünü, Efe’ye annelik yapamayacağını oğlunu da alıp kaçmasını söylüyor. Asiye, Murat’ı adamlarına dövdüren Hasan’dan hesap sormak için onu arar.

Hasan, yaralı bir şekilde telefonu açar. Asiye onun yaralı olduğunu anlar ve yerini öğrenerek onu kurtaracağını söyler.  Sürekli konuşarak onu hayatta tutmaya çalışır. Bu arada Şule Efe’yi Akça’ya götürür onlara bir de ev ayarlar. Akça, Hasan’ı öldürdüğünü zannedip çaresizce Şule’nin dediklerine boyun eğer. Asiye, Hasan’ı yaralı bir şekilde hastaneye yetiştirir. Doktorlar ona neyi olduğunu sorduğunda annesi olduğunu söyler. Hasan gözlerini aralar Asiye’nin söylediklerini duydu mu bilinmez. Ali Kemal’de o sırada hastanededir ve annesinin Hasan’ı kurtardığını görür.

Çocuk 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hasan Akça’nın Annesini Öldürecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler