Ana SayfaDizilerÇocuk 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hasan Akça'nın Annesini Öldürecek Mi?

İlgili Postlar

Çocuk 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hasan Akça’nın Annesini Öldürecek Mi?

İddialı bir giriş yapıp pazartesi günleri ekrana gelerek en çok izlenen dizilerin karşısına çıkan ve reytinglerde ilk sıralarda yer almayı başaran Çocuk dizisi, 4. yeni bölümüyle 30 eylül pazartesi izleyicisiyle buluşacak. Dizinin yeni bölüm fragmanı geldi. Aslında birbirini çok seven iki insanın arasını bir sözüyle bozan ve hayatlarını alt üst eden Emine, bu sefer Hasan’ın elinden kurtulamayacak gibi görünüyor. Hasan Akça’nın annesini öldürecek mi?

Pazartesi Dizileri 2019

Hasan Akça’nın Annesini Öldürecek Mi?

Çocuk 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ailesinin kim olduğunu bilmeden tek başına hayat mücadelesi veren Hasan, Emine’nin sözüyle hamile olan Akça’yı dövüp karnındaki çocuğu öldürdüğü için 5 yıl boyunca çektiği acıyı anlatıyor. Şimdiye kadar kime acı çektirdi ise bedelini ödediğini söyleyen Hasan, Emine’nin başına silahını dayıyor. Hasan, Emine’yi öldürecek mi? Öldürdüyse ona tekrar hapis yolu mu görünecek? Annesi sandığı Şule tarafından istenmeyen Efe’ye ne olacak? Bu sorular dizinin yeni bölümünde cevap bulacak.

İşte Çocuk 4. bölüm 2. fragmanı…

ÇOCUK 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Hasan, kapıya geldiğinde Ali Kemal silahını alıp evin önüne çıkar. Asiye, ise Ali Kemal’den önce Hasan’ın karşısına çıkarak bunu yapmamasını yeni hapisten çıktığını, kendilerine bir şey olmayacağını olanan ona olacağını söyler. Hasan, Asiye’ye yolundan çekilmesini söylediğinde, iki güne kadar Akça’yı ona getireceğine söz verir. Akça, Şule’nin ilaçlarını içmeyip çocuğunu emzirdiğini içine sindiremeyip, Efe’nin düştüğü balkona onu götürüp hesap sorarken Asiye içeri girer. Asiye, Akça’ya gitmesi için yalvarır. Hasan, gözaltına alınır ve Efe’den mektubu verenin o olup olmadığını teşhis etmesi istenir.

Efe, babaannesinin dediğini yapıp tanımadığını söyleyince Hasan serbest kalır. Ali Kemal, Akça’nın annesiyle birlikte bir plan yapar. Akça’yı bir eve götürüp bırakacak, Akça’nın annesi de Hasan’a kızının yerini söyleyecek ve içerideki polislerde Hasan’ı suç üstü yapacaklardır. Ama Asiye, Hasan’a oraya gitmemesini tuzak olduğunu söyler. Şule ise, Akça’nın annesinden öğrendiklerinden sonra araştırmaya başlar ve Akça’nın sağlıklı bir bebek dünyaya getirdiğini öğrenir. Artık Efe’nin annesinin Akça olduğundan emin olmuştur. Asiye, Akça’yı götürüp Hasan’a teslim eder.

Çocuk 4. Bölüm 1. Fragmanı Geldi! ‘Birazda Sen Evlatlarınla Sınan’!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler