Ana SayfaDizilerCanevim 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceylan Taylan'ın Gerçek Yüzünü Görebilecek Mi?

İlgili Postlar

Canevim 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceylan Taylan’ın Gerçek Yüzünü Görebilecek Mi?

Atv ekranlarının sevilen dizilerinden Canevim 17. yeni bölümüyle 30 Eylül pazartesi günü ekranlara gelecek. Taylan’ın evlenme teklifini kabul eden Ceylan, mutlu bir evlilik beklerken Feryal’in engeline takılıyor. Ömer, Ceylan’ı kaybetse de Taylan’ın gerçek yüzünü ona göstermeye kararlı. Dizinin yeni bölüm fragmanında, Ceylan’a Taylan’a ilgili bir video geliyor ve şok oluyor. Ceylan Taylan’ın gerçek yüzünü görebilecek mi? Merak konusu oluyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Ceylan Taylan’ın Gerçek Yüzünü Görebilecek Mi?

Canevim 17. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Feryal, Ceylan’a oğlununu elini tutarak girdiği evden öyle çıkmayacağını söylüyor. Ömer ise Taylan’la yumruk yumruğa Ceylan için kavga ediyor. Ceylan’a gelen bir mesaj onu allak bullak ediyor. Babasının bir adamı vurup hapse girdiğini bile duyamayacak duruma geliyor.

İşte Canevim 17. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1177209958900715521

CANEVİM 16. BÖLÜM ÖZETİ!

Ömer, şirketin ortağı olarak Taylan’ın ve Ceylan’ın karşısına çıkar. Çok şaşıran Ceylan’a yarın öbür gün kapının önüne konulacak bir hizmetçi olacağını söyleyerek onu aşağılar. Taylan, araya girerek Ceylan’a evlenme teklifi eder. Şirketin önünde Ömer’in çıkmasını bekleyen Ceylan, Ömer’e ya bu oyunu bırakmasını yada kendisini vurduğu için polise şikayet edeceğini söyler.

Daha fazla gözünde aşağılanmaması söyleyen Ömer, onu dinlemeden çekip gider. Feryal’ın kendisi hakkında attığı iftiraları öğrenen Ceylan, ondan hesap sorar. Görgüsüz diyen Feryal, Ceylan’a parfüm denemesi yapar ve onu evinde istemediğini, onunla Taylan’ın asla olamayacağı söyler. Hatta oğlunu bırakması için ona para bile eklif eder.

Ceylan arkasından Taylan, diye koşup feryat ederken Taylan gözlerini açar ve evlenme teklifinin karşılığı evet mi diye sorar. Ceylan’da evleneceğini söyler. Taylan’la Ceylan eve gider. Taylan artık evin çalışanı olarak görmek istemediğini söyleyip, Ceylan’ı yanına alıp bahçeye çıkar ve Aytül’den kahve ister.

Aytül, Ceylan’a hizmet edeceği için bozulur.Öte yandan Elvan’a tecavüz eden eski nişanlısı ondan çocuğu olduğunu duyup gelir. Elvan, onu karşısında görünce defolup gitmesini söyler. Oda gitmeyeceğini bir çocukları olduğunu bildiğini söyler. O sırada polisler gelir ama Elvan, Koray gibi biriyle uğraşmak istemez.

Canevim 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Taylan’la Ceylan Evleniyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler