Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 14. Bölüm Fragmanı Yayında! Cenk İle Cemre'nin Evliliği Ortalığı Karıştırıyor!

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 14. Bölüm Fragmanı Yayında! Cenk İle Cemre’nin Evliliği Ortalığı Karıştırıyor!

Zalim İstanbul dizisi merakla beklenen 13. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde; Cenk’ten Cemre’ye Nedim’in yanımda olup ona yapılan eziyetlerden kurtarmak için bir teklifte bulunuyor. Cemre, bu tekliften kaçıyor ama Ceren’in onun çalıştığı yeri basıp hakaret etmesiyle fikri değişir. Birde Cenk’in annesinden gördüğü piskolojik baskı ve duygu sömürüsünden sonra hem Nedim’i hem de Cenk’i iyileştirmek için bu teklifi kabul eder. Zalim İstanbul’un yeni bölüm fragmanı geldi. Cenk ile Cemre’nin evliliği ortalığı karıştırıyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Cenk İle Cemre’nin Evliliği Ortalığı Karıştırıyor!

Zalim İstanbul 14. bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Şeniz’in verdiği davete Cenk, Cemre ile birlikte geliyor. Tüm davetlilerin önünde mikrofonu alarak eşi Cemre Karaçay’ı onlara tanıştırıyor. Ceren, bayılıyor. Şeniz ise evindeki misafirleri unutup oğluna hesap soruyor. Davete sonradan gelen Agah bey olanları öğrenince oğlunu yumrukluyor. Ceren ise bu haberi Nedim’e yetiştirmeyi ihmal etmiyor. Şeniz’in oğlunu onlara yedirmeyeceğini haykırması konağı inletiyor.

İşte Zalim İstanbul 14. bölüm fragmanı…

ZALİM İSTANBUL 13. SON BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Seher, Ceren’in Nedim’in yanına gelip Cenk yurt dışına giderse onu öldüreceğini söylediğini duyar. Cemre’nin doğru söylediğini anlayan Seher, Ceren’in saçından tuttuğu gibi müştemilata götürür ve kapıyı kilitler. Kızına bu yaptıklarının hesabını sorduktan sonra, Kuranı alıp kızına bir daha Nedim’e eziyet etmemesi için yemin etmesini ister. Bu sırada da Agah bey gelir. Ceren bayılma numarası yapıp yeminden kurtulur.

Babaanne ise Nedim’in ne kadar mal varlığını olduğunun derdindedir. Nedim’in tüm mal varlığının Agah beyin yönetiminde olduğunu öğrenen Ceren, Şeniz’in karşısına geçip her şeyi öğrendiğini söyler. Seher, kızını çalıştığı yerden Agah beyin çıkarttığını öğrenip ondan hesap sorar ancak Agah kızına yeni bir ayarladığını o kadar da vicdansız olmadığın söyler. Cemre bir çocuk kliniğinde işe başlar.

Ceren, Cemre’nin çalıştığı yeri basıp kız kardeşinin kocasını kaçırdığını söyleyip ortalığı karıştırır. Şeniz ise oğlunun Cemre’ye kapılmaması Nedim’e yardım etmemesi için kendisini balkondan atacağını söyleyip oğluna şantaj yapar.Cemre, Cenk’in yanında olup ona destek verir. Şeniz’in evde verdiği davete, Cenk Cemre’nin elini tutarak girer.

Zalim İstanbul 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cemre İle Cenk Evleniyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler