Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cemre İle Cenk Evleniyor Mu?

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cemre İle Cenk Evleniyor Mu?

Kanal D ekranlarında yayınlandığı günden bu yana büyük bir beğeni ile izlenen dizilerinden Zalim İstanbul, 13. yeni bölümüyle 30 Eylül pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde ortalık iyice karışacak. Cenk, çocukken yaptığı hatanın vicdan azabıyla daha fazla yaşayamaz. Cemre’yle birlikte konağa girip Nedim’i annesiyle Ceren’in elinden kurtarmak için tek çareleri kalır. Cemre ile Cenk evleniyor mu?

Pazartesi Dizileri 2019

Cemre İle Cenk Evleniyor Mu?

Zalim İstanbul 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Cenk’in Nedim’e yaptığı kötülüğün vicdan azabını bilen Cemre, onların artık birlikte kurtulabileceğini söylüyor. Ceren ise Şeniz’in karşısına çıkıp Nedim’in servetine çöktüklerini bildiğini söylüyor. Agah, Şeniz’in kendisini sırtından vurmasını affedemiyor. Cenk’in yurt dışına gitmesini istemeyen Ceren’e Cenk’ten Cemre’ye aşık olduğu itirafı geliyor.  Nedim’in yanında olup onu korumak için konağa girmenin tek bir yolu olduğunu söyleyen Cenk, Cemre’ye bir teklifte bulunuyor. Cemre sırf  Nedim’i iyileştirebilmek için Cenk’in elini tutacak.

İşte Zalim İstanbul 13. bölüm 2. fragmanı…

https://youtu.be/7W_UYRrE8_o

ZALİM İSTANBUL 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Ceren, Cemre’nin Cenk’in evinde kaldığını öğrenip çılgına döner. Oraya gidip evi bir birine katar ve ablasının saçlarını yolup yerden yere atar. Cemre, Ceren hamile diye karşılık bile vermez. Seher, Cemre’nin akrabalarının evine gitmediğini öğrenip Agah beye kızına ne yaptığını sorar. Şeniz araya girip, Cemre’nin Cenk’in evinde kaldığını söyler. Cemre, Cenk’in evinden ayrılıp bir otele yerleşir ve bir türkü barda da işe başlar.

Seher, türkü barı bulup kızını gözyaşlarıyla gizlice izler. Ceren’in eziyetleri yüzünden Nedim ölümle burun buruna gelip hastanelik olur. Cemre, onun hastanede olduğunu öğrenip yanına koşar ancak Agah beyin gelmesiyle hastaneden kovulması bir olur. Cenk, annesi ve babası tarafından Amerika’ya gönderilmek istenir.

Bunu duyan Ceren,Cenk’in yurt dışına gitmemesi konusunda Şeniz’i tehdit eder. Seher, Ceren’in Nedim’e kötü bir şey yapacağına ihtimal vermez. Nedim’in yanına gidip konuşup su veren Seher, elindeki suyu dökülen Nedim’e havlu getirmek için içeri girer. O sırada Ceren içeri girip Nedim’in üzerine yürümeye başlayıp eğer ;Cenk giderse onu öldüreceğini söyler. Konuşmaları duyan Seher, Cemre’nin söylediklerinin doğru olduğunu anlar.

 Zalim İstanbul 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı! Şeniz Kendisini Mi Öldürecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler