Ana SayfaDizilerKardeş Çocuklar Dizisinin Şok Kararı İzleyenlerini Üzecek!

İlgili Postlar

Kardeş Çocuklar Dizisinin Şok Kararı İzleyenlerini Üzecek!

Star Tv ekranlarında geçen sezon yayın hayatına başlayan ve büyük izleyici kitlesi yakalamayı başaran Kardeş Çocukları dizisi, pazar günleri yayınlanıyordu. Yeni sezon başladıktan sonra yayın günü değişti ve salı günleri yayınlanmaya başladı. Ancak salı günleri yayınlanan yıllardır reytingleri hiç düşmeyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon bölümüyle ekranlara gelince dizinin reytingleri düştü. Bir de Kadın dizisinin başlayacağı düşünülürse Kardeş Çocukları dizisinin hiç şansı kalmadı. Kardeş Çocukları dizisinin şok kararı izleyenlerini üzecek!

Salı Dizileri 2019

Kardeş Çocuklar Dizisinin Şok Final Kararı!

Kardeş Çocukları dizisinin 20. yeni bölümü 1 Ekim salı günü ekranlara gelecek. Dizi 8 Ekim tarihinde yayınlanacak olan 21. son bölümüyle final yapma kararı aldı. İzleyiciler kanalın diziyi salı gününde yayınlanmaya başlamasıyla birlikte başına gelecekleri az çok tahmin etmişti. Dizinin final yapmasına tepkiler büyüyor.

KARDEŞ ÇOCUKLARI 19. BÖLÜM ÖZETİ!

Umay, Adnan’ın kendisiyle ortak olmak istediğini öğrenince onun hazırladığı sözleşmeyi yırtar. Ancak, çıkışta magazinciler ikisinin fotoğraflarını çekip ertesi gün aralarında bir şeyler olmuş gibi haber yapar. Hayat, annesini defalarca kere yanına gelmesi için ısrar etmesine rağmen gelmemesine rağmen şimdi Yıldırım’ın evinde personel olarak işe başladığını duyunca çılgına döner.

O gece Hayat’la birlikte yatan Umay’ı gören Hayal onları kıskanır. Yıldırım ise Ümran’a mektupta yazdıklarını bildiğini ama tek satırına bile inanmadığını söyler. Ümran, Rezzan’a Yıldırım’ın mektubu okuyup okumadığını sorduğunda, Rezzan oğluna mektubun bir aşk mektubu olduğunu söyleyip yırttığını anlattığını söyler. Savaş, Umay’dan kalan hesabı kapatması için yine para ister. Umay, oralı olmayınca Savaş,onun konuşmalarını kaydeder ve ses kaydını Reşat verir.

Reşat mahkeme öncesinde Umay’ı görüşmek için yanına çağırır ve kaydı ona dinletir. Umay, çaresiz kalır ve Ümran’a gidip Savaş’la konuşmasını ister. Ümran oralı bile olmaz. Mahkeme günü geldiğinde, köşeye sıkışan Umay, Reşat’ın kendisini öldürmek istemediğini masum olduğunu söyler ve Reşat serbest kalır. Savaş, Hayat’ın tanımadığı insanların yanında çalışmasını istemez. Ümran, Savaş’tan kızının geç saatlere kadar Adnan’ın şirketinde çalıştığını öğrenince endişelenmeye başlar.

Kardeş Çocukları 20. Bölüm Ön izleme Geldi! Ümran Kızının Hayatı İçin Endişelenmeye Başlar!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler