Ana SayfaDizilerYasak Elma 52. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Bebeğine Kavuşuyor Mu?

İlgili Postlar

Yasak Elma 52. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Bebeğine Kavuşuyor Mu?

Fox Tv’nin entrikalarla dolu dizisi Yasak Elma 52. yeni bölümüyle 7 Ekim pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Yıldız bebeğini dünyaya getirir ancak Şahika’nın DNA testleriyle oynayacağı tahmin edilirken o bebeklerin bilekliklerini değiştirir. Yani Yıldız’ın kucağındaki başkasının bebeğidir. Bu durum diziyi izleyenler tarafından büyük tepki yarattı. Bebek bekleyen hanımlar kendi bebeklerinin de hastanede karışabileceğini düşünmeye başladı. Dizinin yeni bölüm fragmanında, Halit kucağında bebekle Yıldız’ın yanına geliyor. Yıldız bebeğine kavuşuyor mu?

Pazartesi Dizileri 2019

Yıldız Bebeğine Kavuşuyor Mu?

Yasak Elma 52. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Halit’den başkasıyla birlikte olmadığından emin Yıldız Ender’den yardım ister hatta, bebeğini bulması için ayaklarına kapanır. Yıldız, hastaneyi ayağa kaldırır. Onları sürüm sürüm süründürüp hastaneyi kapattıracağını söyler. Ender, Yıldız’ı teselli edip, ‘Ben bitti demeden hiçbir şey bitmez’ der. Şahika Yıldız’ın bebeğinin uzakta olduğu için sevinip kadeh kaldırırken Halit, kucağında bebekle Yıldız’ın yanına gelir.

İşte Yasak Elma 52. bölüm fragmanı…

 

YASAK ELMA 51. BÖLÜM ÖZETİ!

Şahika tarafından etkisi altına alınan Erim annesini görmek dahi istemez. Hatta keşke Şahika’nın kendi annesi olmasını istediğini söyler. Yıldız, konağın kapısında oğlunu istediği için bağırır. Yiğit kapıya çıkar ve ona evin önünden gitmesini söyler. Ender ise oğlumu çok özlediğini söyleyerek Yiğit’e sarılıp ağlayarak Erim’i ona emanet ettiğini söyler.

Halit ihalelerini bir bir kaybetmeye başlar. Yıldız’ın doğum sancısı tutar. Yıldız, Ender’i arayıp kendisine yardımcı olması için yanına çağırır. Ender, Yıldız’a yardım etmek için hastaneye gittiğinde  Halit’e yakalanır. Şahika, Ender’le Yıdız’ın iş birliği yapıp başkasının çocuğunu kendisine kakalamaya çalıştıklarını söyler.

Yıldız, bir erkek çocuğu doğurur. Halit testin sonucunu başında durarak bekleyip sonucu kendi elleriyle alır. Ancak Şahika, hastaneden birisini ayarlayıp bebeklerin bileklerini değiştir. Halit, testin sonucunu alınca Şahika’nın söylediklerinin doğru olduğuna inanır. DNA testinin sonucunu alan Halit, Yıldız’ın yüzüne çarpar.

Yıldız, Şahika’nın işi olduğunu söylese de onu inandıramaz. Yıldız’ın bebeğini başkası alıp gider ve kendi bebeği zanneden Yıldız başkasının bebeğini kucaklamış olur. Yıldız, artık kucağındaki bebeğe ne kadar DNA testi yaptırırsa yaptırsın sonuç aynı olacaktır.

Yasak Elma 52. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yıldız Şimdi Ne Yapacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler