Ana SayfaDizilerBir Aile Hikayesi Dizisinden İzleyenlerini Üzecek Şok Karar!

İlgili Postlar

Bir Aile Hikayesi Dizisinden İzleyenlerini Üzecek Şok Karar!

Fox Tv ekranlarında 9 Mart 2019 cumartesi günü yayın hayatına başlayan ve büyük bir izleyici kitlesi tarafından büyük bir beğeni ile izlenen dizi Bir Aile Hikayesi 16. yeni bölümü ile 5 Ekim cumartesi günü ekranlara gelecek. Doksanlı yıllardan günümüze geçiş yaparak farklı bir döngü yaratan diziyi yediden yetmişe tüm izleyiciler beğenerek izliyordu. Ancak Bir Aile Hikayesi dizisinden izleyenlerini üzecek şok bir karar geldi.

Cumartesi Dizileri 2019

Bir Aile Hikayesi İzleyenlerini Üzecek!

Aldığımız bilgilere göre Bir Aile Hikayesi 20. bölümle ekranlara veda edecek. Dizinin bu erken final kararı izleyenlerini derinden üzdü. İzleyiciler, artık dizilerde süregelen entrikalar, silahlı çatışmalardan sıkılmış bu diziyle derin bir nefes almıştı ki hiç beklenmeyen, yıllarca izlenmesi beklenen dizi final kararı aldı.

Dizinin 16. bölüm 2. fragmanında; Ufuk, Berk’e düğünün iptal olduğunu söyler. Berk Ufuk’a daha fazla yalan konuşmak istemez ve Nil’in eski kocası olduğunu itiraf eder. Ufuk deliye döner ve Berk’i yumruklar.  Nil araya girerek onun suçu olmadığını bunu kendisinin sakladığını söyler. Ufuk’un düştüğü durum için üzülen Berk Nil’in daha fazla peşinden koşmama kararı alır. Nil’in kararı ne olacak?

İşte Bir Aile Hikayesi 16. bölüm 2. fragmanı..

BİR AİLE HİKAYESİ 15. BÖLÜM ÖZETİ!

Erdem’le Beste’nin arası düzelir. Mahur, babasının tekne hayali olduğunu öğrendiğinde omu mutlu etmek için çok pahalı bir tekne alır. Müjde, bunu öğrenir ve tekneyi almadan önce kendisine sormadığı için Mahur’a kızar. İkilinin arası tekne yüzünden açılır.

Mahur’la Müjde’nin tartışmalarını duyan Şakir, çok üzülür ve oğluyla konuşup karısının gönlünü anlamasını ister. Reyhan’ın gittiği koronun konserinde bulunan Cem, Engin’in yanına gelip onun çok şanslı olduğunu söylemesiyle kıskançlık krizlerine girer ve eve gelince Reyhan’ın o adamın bulunduğu yere gitmemesini ister.

Reyhan ise şarkı söylemeyi çok sevdiğini söyler. Karı koca tartıştıktan sonra Cem, Reyhan’ı üzdüğü için özür diler. Berk, Nil’in doğum gününe yanında gelmesi için Beste’yi ikna eder. İki kardeş Nil’in doğum gününe gider.

Berk. Cemal Süreyya’nın şiir kitabını ona hediye eder. Nil, nişanlısından aynı gün evlenme teklifi alır ama Berk’in hediyesini görünce kafası karışır. Nil, Ufuk’un evlenme teklifine bir cevap vermez ve onunla konuşmak istediğini söyler.

Bir Aile Hikayesi 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nil Berk’e Geri Dönecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler