Ana SayfaDizilerHer Yerde Sen 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Demir Selin'e Her Şeyi...

İlgili Postlar

Her Yerde Sen 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Demir Selin’e Her Şeyi Nasıl Anlatacak?

Her Yerde Sen dizisi merakla beklenen 16. yeni bölümüyle 4 Ekim Cuma günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde ortalık iyice karıştı. Eylül şirkete gelip işe başlar. Selin, Eylül’ün Demir’in eski nişanlısı olduğunu bilmez. Ancak onun kahve, çay ve fincan zevkini görünce Demir’le aynı olduğunun farkına varır ama Demir’le bir birlerine yalan söylememe konusunda söz verdikleri için konduramaz. Dizinin yeni bölüm fragmanında, Demir Selin’e her şeyi anlatmaya karar verir ama nasıl anlatacak bilemez.

Cuma Dizileri 2019

Demir Selin’e Her Şeyi Nasıl Anlatacak?

Her Yerde Sen 16. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Demir, rüya ile gerçekler arasında gelir gider. Ama Selin’i sevdiğinden emindir. Vedat’la konuşup Selin’in bu durumu kötü bir şekilde öğrenmeden kendisinin anlatması gerektiğini konuşur. Demir, Selin’e onunla önemli bir şey konuşmak istediğini söylediğinde, Selin  onun kendisinden ayrılma konuşması yapacağını zannedip, ‘Sorun sende değil bende’ der.

İşte Her Yerde Sen 16. bölüm 2. fragmanı…

HER YERDE SEN 15. BÖLÜM ÖZETİ!

Şirket çalışanlarını, Burak ve Demir’den sonra üçüncü bir patronun gelmesi çalışanları endişelendirir. Ama kızların Eylül hakkındaki ilk izlenimi olumlu yönde olur. Eylül onlara öğle yemeği ısmarlayıp kendisine sormak istedikleri soruları cevaplar hatta hediyeler verir.

Selin’le Demir çok mutlu bir şekilde hayatlarına devam eder. Aralarında gizli kalmış bir sır kalmamıştır. Burak, Selin’le konuşurken onun çektiği fotoğraflarından bahseder. Selin’de nereden fotoğraf çektiğini bildiğini sorduğunda. Doğum gününde odasını gördüğünü hatta oradan bir çok fotoğraf aldığını da itiraf eder.

Burak, elinde fotoğrafların olduğu çantayı Demir’e teslim eder. Selin’de ondan bir şey saklamayacağına söz verdiği için olanları anlatır. Burak’ın kendisi üzerinden Demir’le uğraşmak istediğinin farkına varır. Hatta bu konuda Burak’ı uyarır. Ayda, İbo, Selin ve Demir dörtlüsü yemeğe çıkarlar.

Yemekte, şirkette Selin’e gelen çiçek ve çikolatalardan konu açılınca, Ayda Demir’le özel konuşmak ister ve o çiçekleri Selin’e kendilerinin gönderdiğini ama bundan Selin’in haberi olmadığını anlatır. Ayda Demir’in kızacağını zannederken tam tersi olur. Bir figüran tutup Selin’le yemeğe çıkaracaklarını söyleyince Demir kendisini tutamayıp gülmeye başlar.

Her Yerde Sen 16. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Selin Eylül’ün Kim Olduğunu Öğrenecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler