Ana SayfaDizilerKimse Bilmez 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali'nin Oğlu Yaşıyor Mu?

İlgili Postlar

Kimse Bilmez 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali’nin Oğlu Yaşıyor Mu?

Atv ekranlarının sevilen dizilerinden Kimse Bilmez 16. yeni bölümüyle 6 Ekim pazar günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde şok üstüne şok yaşanacak. Duygu’nun ailesi Pilot’un mafya olduğunu öğrenir ve kızlarının onunla görüşmesini istemez. Ali’nin eski eşi çıkıp gelir. Onun yıllar sonra ortaya çıkmasının başka bir sebebi vardır. Dizinin yeni bölüm fragmanında, Sevda, Ali’ye oğlunun yaşadığını söylüyor. Gerçekten Ali’nin oğlu yaşıyor mu? Yaşıyorsa Ali neden şimdiye kadar oğlunu bulamadı? Tüm bu sorular dizinin yeni bölümünde cevap bulacak.

 Pazar Dizileri 2019

Ali’nin Oğlu Yaşıyor Mu?

Kimse Bilmez 16. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Duygu’nun babası kızına bir daha Pilot’la görüşmemesini istiyor. Duygu ise kendi hayatındaki kararları kendisinin vereceğini söyleyip evi terk ediyor. Pilot ise Duygu ile yeniden bir hayat kurmak için kötü işleri bırakmaya karar veriyor. Ali’nin eski eşi geliyor ve ona yıllar önce sakladığı şeyin kendisini ona mahkum ettiğini söylediği sırada evleri kurşun yağmuruna tutuluyor. Sevda. Uygar’ı yaralayıp Ali’ye oğlunun yaşadığını söylüyor.

İşte Kimse Bilmez 16. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1179383032169541635

KİMSE BİLMEZ 15. BÖLÜM ÖZETİ!

Uygar, Ali’den şikayetçi olarak hapse girmesini sağlar. Sevda ise ailesi için fedakarlık yapıp sevmediği Uygar’la resmen evlenir ama yüzü hiç gülmez. Uygar’ın yeni planı ise Ali’nin hapisten çıkmadan ölmesidir ancak başaramaz. Tuğçe, Pilot’la Duygu’yu ayırmak için onun Ali’ye yazdığı aşk mektubunu bulup Pilot’a verir. Pilot, Duygu’ya mektubu göstererek bunu kendisi gibi bir adama yapılmayacağını söyler ve Duygu’yu dinlemeden çeker gider.

Tuğçe’yi Pilot’un yanında gören Duygu üzülür. Ali hapisten çıktığında Duygu, onunla konuşur ve Pilot’un kendisini ondan kıskandığını söyler. Pilot’la Ali karşı karşıya gelir ve yumruklaşır. Ali’nin konuşmasıyla Pilot, Duygu’ya yaptığı haksızlığı anlar ve ondan özür dilemek için karşısına çıkar.

Duygu, önce onu ret eder ama onun aşkına inanıp özrünü kabul edip elini tutar. Pilot, Duygu’ya evlenme teklif eder. Tuğçe, bu sırada Duygu’nun babasının yanına giderek Pilot’un mafya olduğunu söyler. Duygu’nun babası onları kapıda bekler ve Pilot’a ne iş yaptığını sorar. Daha o cevap vermeden mafya olduğunu öğrendiğini söyler.

Kimse Bilmez 16. Bölüm Fragmanı Yayında! Ali’nin Eski Eşinin Dönmesi Neleri Değiştirecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler