Ana SayfaDizilerHercai 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Asıl Savaş Şimdi Başlıyor!

İlgili Postlar

Hercai 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Asıl Savaş Şimdi Başlıyor!

Atv ekranlarının gözde dizilerinden Hercai merakla beklenen 15. yeni bölümüyle 4 Ekim Cuma günü izleyicisiyle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde ortalık fena halde karışacak. İki aile Aslanbeylerle, Şadoğulları silahlarını kuşanıp karşı karşıya gelecek ve ölüm kalım savaşı yaşanacak. Asıl savaş şimdi başlıyor. Peki bu savaşa dur diyen olacak mı? Miran’la Reyhan’ın durumu ne olacak?

Cuma Dizileri 2019

Asıl Savaş Şimdi Başlıyor!

Hercai 15. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Azize, adamlarını toplayıp Şadoğlu çiftliğine vardıklarında taş üstünde taş kalmayacağını emrediyor. Şadoğlu soy adını silmeye yemin eden Azize’den Miran’ın haberi yoktur. Miran öğrendikten sonra koşuyor ama iki aile silahlarını kuşanıp karşı karşıya gelmiştir. Bu savaşa kim dur diyecek? Reyhan’a ne olacak?

İşte Hercai 15. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1179093797877272580

HERCAİ 14. BÖLÜM ÖZETİ!

Reyhan, Miran’la artık birlikte olamayacağını söyler. Ama sonradan fikrini değiştirip iki aile arasındaki kan davasının biteceğini de düşünerek Miran’la evlenmeyi kabul eder. Reyhan, yüzünden oğluyla ayrı olan Cihan abisiyle restleşir. Hazar ise kızından razı olduğunu kendisi neyse kızının da o olduğunu, kendisi nerede yaşıyorsa kızının da orada yaşayacağını söyleyip ailesine karşısında dik durur.

Miran’a yapılan saldırıyı Cihan’ın yaptığını zanneden Hazar, kardeşine inanmaz.. Azize, Gönül’e öldü zannettiği kardeşini ona vereceğini söyleyerek boşanmaya razı eder. Reyhan, Aslanbeyler konağına gider ve Miran’la nikahları kıyılacağı sırada Hazar gelir. Kızına Miran’le evlenmemesi için yalvarır. Ancak Reyhan babasına sevgisinin yaşadıklarının önüne geçtiğini söyleyip imzayı atar. Hazar gözyaşları içinde konaktan ayrılır.

Gönül her ne kadar Miran’dan boşansa da Reyhan’ı görmeye dayanamaz. Reyhan’a Gönül’ün elbisesi verilince ortalık karışır. Miran, Reyhan’ı alıp bundan sonra yaşayacakları yeni evlerine götürür. Ama ev kurşun yağmuruna tutulur. Miran’ın arabasına yapılan saldırıyı da yaptıran Azize, bu saldırıyı da yapmaları için adamlarına emir vermiştir.

Reyhan’la Miran’ın ya kendi ayaklarıyla konağa geri geleceğini, yada tabutlarının geleceğini söylen Azize, onların ayrı bir yuva kurmasına izin vermemeye kararlıdır. Öte yandan, Handan’ın konakta ajanının olduğunu bilen Azize, onun duyacağı şekilde Azat’ın öldürüleceğini söyler.

Hercai 15. Bölüm Fragmanı Yayında! Zehra Reyhan’ı Geri İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler