Ana SayfaDizilerMasterclas'ta Kim Birinci Oldu?

İlgili Postlar

Masterclas’ta Kim Birinci Oldu?

Tv 8 ekranlarının en çok izlenen yarışma programlarından Masterchef, haftanın dört günü ekranlarda yer alıyor. Mastechef’in ilk günü ödül oyununu kazanan takım çarşamba günü Masterclas’a katılmaya ve ünlü şeflerden eğitim almaya hak kazanıyor. Bu haftanın Masteclas’ın da ünlü pastacı Sedat şef yarışmacılardan yaptığı pastaya en yakın pastayı yapana büyük ödül kazandıracak. Ön bilgiler eşliğinde pastalarını yapan yarışmacılar büyük ödülü almak için ter döktüler. Masterclas’ta kim birinci oldu?

İşte Masterchef Türkiye 2. Sezonunda Yarışacak 14 Yeni Yarışmacı!

Masterclas’ta Kim Birinci Oldu?

Yarışmacılar için büyük bir fırsat olan Masterclas’a katılma şansını yakalayan Kırmızı takım, haftanın ilk gününde yapılan yarışta ödül oyununu kazanarak Sedat şeften pasta eğitimi almaya ve  Masterclas’ta  yarışmaya hak kazandı. Mehmet şefin, yarışmacılara sunduğu bu fırsatta Türkiye’nin sayılı pasta şeflerinden Sedat şef, yarışmacılara yaptığı pastayı sundu ve bu pastaya en yakın pastayı yapan yarışmacı büyük ödülün sahibi oldu.

Böyle bir eğitim için kolları sıvayan yarışmacılar, önlerine konan malzemelerle desenli pastayı yapmaya başladılar. Şefler, yarışmacılara gereken tiyoları vererek gerisini onların hünerlerine bıraktılar. 7 haftadır yarışan ve tecrübe kazanan yarışmacılar can kulağıyla şefleri dinleyip pastayı yapmak için büyük çaba sarf ettiler. Kırmızı takım yarışmacıları bu haftaki Masterclas’ta aldıktan sonra bu  eğitimi sadece pasta yapımında değil diğer yemeklerde kullanabileceklerini fark ettiler.

MASTERCLAS 7. HAFTA BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Artık ustalaşan yarışmacılar yeni gelen yarışmacılara fırsat vermeyip eliyorlar. Ama bu hafta öyle olmadı. Alican, geldiği ilk hafta kaptan oldu ve dokunulmazlıkları aldı. Eleme potasına düştü yine oradan da kurtulmayı başardı. Daha önce hiç pasta yapmadığını söyleyen Alican’a diğer yarışmacılar inanmadı. Çünkü büyük bir ustalıkla pastayı yaptığı yarışmacıların gözünden kaçmadı. Bu haftanın Masterclas’ın da in iyi pastayı yaparak şeflerin beğenisini kazandı ve haftanın Masterclas birincisi oldu.

Alican, en iyi pastayı yaparak Sedat şeften bir günlük eğitim alma hakkını kazanmış oldu. Alican, yarışmaya geç başladı ama yemek yapma becerisi ve efendi tavırlarıyla daha çok etabı geçeceği düşünülüyor.

 

Masterchef’in 7. Hafta Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler